Datorită faptului că trăim într-o lume unde suntem aproape non-stop conectaţi la internet, numai gândul la o pană de curent sau întreruperea acestuia a devenit unul dintre cele mai urâte coşmaruri, aşa că am creat o listă cu 7 lucruri de făcut în cazul în care se întâmplă nenorocirea:

 1.Uită-te prin albumele cu poze!

  Chiar dacă nu-ţi aduci aminte să fi avut vreun album, ai tăi sigur au destule poze stânjenitoare de când erai mic. Ia-le la rând şi începe să râzi sau să-ţi faci cruce când vezi toate feţele din ele.

 2. Apucă-te de desenat!

   Fie că ştii sau nu să desenezi, acum îţi poţi încerca talentul. Caută chiar şi cel mai banal obiect şi pune-te pe treabă, poate chiar începe să-ţi placă şi vei vrea să te perfecţionezi.

 3. Explorează-ţi casa!

 Îmi dau seama că nu este cel mai interesant lucru şi că cel mai probabil o cunoşti ca în palmă, însă nu ştii niciodată ce se poate ascunde pe rafturile de sus ale bibliotecii sau prin sertarele dulapurilor. Plictiseala poate scoate exploratorul din tine.

 4. Stai împreună cu familia!

   Nu trebuie să se oprească curentul pentru a-ţi petrece timp cu ai tăi, dar şi acesta poate fi un stimulent. Întreabă-i cum le-a mers ziua, ce planuri au de weekend sau ce s-a mai întâmplat în emisiunea pe care o urmăresc. Şi ei sunt tot oameni şi vor să discute, însă pentru că stăm mai tot timpul conectaţi la lumea virtuală, ei nu prea au cui să spună lucrurile pe care le-au făcut în ultimul timp.

5. Încearcă să găteşti!

    De la cea mai banală omletă până la cele mai complicate deserturi, toţi trebuie să ştim să facem măcar un tip de mâncare. Uită-te prin frigider şi vezi ce ai la dispoziţie, apoi apucă-te să le combini. Dacă ai reuşit să faci ceva comestibil, FELICITĂRI! Dacă nu, roagă-te să nu-ţi vină părinţii acasă până nu ai terminat de strâns. Niciodată nu e prea târziu să încerci lucruri noi.

6. IEŞI DIN CASĂ!

     Sună un prieten sau chiar mai mulţi şi întâlniţi-vă. Mergeţi la o plimbare, căutaţi o cafenea, o librărie sau pur şi simplu căutaţi o bancă şi discutaţi despre orice vă trece prin cap.

7. Citeşte!

     Da, ştiu că pentru unii nu e chiar cea mai plăcută activitate, dar ce poţi să faci când rămâi fără idei? Poate cartea aia din fundul bibliotecii, pe care ai evitat-o atâta timp, chiar e interesantă şi chiar te va prinde, dar nu ai de unde să ştii dacă nu îi dai o şansă.

 Acestea fiind spuse sper că am reuşit să vă ajut cu câteva idei, dar să ne rugăm să nu fie prea multe pene de curent. Dacă mai aveţi idei, nu uitaţi să le împărtăşiţi şi cu ceilalţi!