Aseară, puţin după ora 20:00, ediţia cu numărul 24 a Bucharest Fashion Week a continuat cu cea de-a patra zi. Evenimentul a fost cum nu se poate mai glamorous.

Seara a debutat cu prezentarea celor 15 concurente la titlul de Miss România, printre cele mai râvnite titluri de la noi din ţară, dacă nu…chiar cel mai dorit! Printre ele, s-a numărat şi Andreea Stan, o concurentă de la C.E. “Virgil Madgearu”, din Bucureşti.

Tot în această seară de vineri a fost şi Gala Fotbalului Românesc, la care au fost premiaţi cei mai buni fotbalişti, cu titluri precum: Cel mai bun Futsal ( Robert Lupu), Cel mai bun jucător de minifotbal (Răzvan Radu – Tanzmannschaft Bucureşti), Cea mai bună echipă a anului 2015 (Echipa naţională de minifotbal a României – campiana Europei, care a obţinut un scor de 5-1cu Croaţia), Cel mai bun atacant (Claudiu Keşeru – Ludogoreţ Razgrad/Bulgaria), Cel mai bun mijlocaş (Gabriel Torje – Osmanlispor/Turcia), Cel mai bun fundaş (Dragoş Grigore – Al Sailiya/Qatar), Cel mai bun portar (Ciprian Tătăruşanu – AC Fiorentina), Jucătorul anului (Constantin Budescu), Revelaţia anului (Andrei Ivan – CS U Craiova, scor de 2-2 cu Italia), Cel mai bun jucător sub 21 de ani (George Puşcaş, 19 ani – Bari/Italia,), Finanţatorul anului (Valeriu Iftime – FC Botoşani), Cel mai bun preşedinte de club (Felix Grigore – CS U Craiova), Premiu de excelenţă (Anghel Iordănescu – selecţionerul României), Cea mai bună jucătoare (Florentina Olar – Fortuna Hjorring/Danemarca), Cel mai bun jurnalist sportiv (Violeta Corgiu – Pro TV şi Sport.ro) şi Cea mai bună emisiune sportivă („La dolce liga” de la Dolce Sport). Cel mai bun jucător străin din Liga 1a fost desemnat brazilianul William de Amorim de la Astra Giurgiu.

Mineli Boutique a făcut senzaţii pe podium. Colecţia bărbătească de încălţăminte din ponei a fost de-a dreptul fabuloasă. Pe parcursul prezentării, am avut parte de două momente de dans/acrobaţii, iar la încheiere a cântat Bogdan Vlădău, iar Ionuţ Glăvan, designer la Mineli Boutique, a spus câteva cuvinte.

Miss România a continuat cu probe precum mult cunoscuta prezentare de costume de baie şi defilarea în ţinute din colecţia casei de modă BBY. Această colecţie mi s-a părut desprinsă din basmele cu zâne, cu rochii destul de stilizate, dar adaptate anului 2015.

După lungi deliberări, s-au anunţat şi norocoasele. Premiul cel mare, locul întâi Miss România, a fost obţinut de o concurentă de peste Prut, Kristina Ciasovschih. Locul doi a fost ocupat de Denisa Mladin din Braşov, iar locul trei s-a dus către mare, la Iuliana Doroftei din Mangalia. Dar premile nu s-au oprit aici deoarece toate concurentele au fost superbe, titlul de Miss Ambasad’Or a fost luat de Alina Rugină (Bucureşti) şi Anastasia Petrache (Chişinău), iar Miss Fotogenie este nimeni alta decât Andreea Stan (Bucureşti)! Se pare că numărul 13 i-a purtat noroc.

Felicitări tuturor concurentelor şi tuturor celor care au fost premiaţi pentru munca şi performanţa depuse!

That Facebook ID is unauthorized for use, please go to Settings and add it.

 

About The Author

mm
Fost Redactor

[Membru din Noiembrie 2015] O fire foarte visătoare şi cu capul în nori isi urmeaza calea artei prin pasiunile sale: arta, filmul si scrisul.

Related Posts