Pasionat de marketing și comunicare? Ai în plan o carieră în industriile creative sau te îndrepți spre antreprenoriat? Școala de Valori organizează iMKreative Camp – tabăra tinerilor creativi și cu multe idei. Vino să-ți schimbi viața prin design și inovație!

iMKreative Camp îți lansează o provocare la creativitate, pentru ca tu să ai mai multă încredere în propriile idei și în capacitatea ta de a le pune în practică, dar și pentru a fi mai convingător atunci când vine vorba de a le prezenta altora.

5 zile construite într-un mod interactiv și creativ, în care:

  • descoperi etapele dezvoltării unui produs, ale unui plan de marketing și cum să faci o prezentare;
  • participi la sesiuni interactive, discuții cu specialiști în domeniul publicității și activități creative;
  • găsești inspirație și contextul pentru a-ți valorifica din plin creativitatea efervescentă;
  • îți dezvolți gândirea critică, capacitatea de lucru în echipă și abilitățile de prezentare;
  • afli detalii despre marile invenții ale tuturor timpurilor, descoperi campanii de marketing renumite, tips&tricks și metode prin care să-ți antrenezi creativitatea;
  • aplici cunoștințele dobândite într-o competiție contra-timp pe echipe. Fiecare grup dezvoltă o idee inovativă, pe care apoi să o prezinte juriului. Cele mai inspirate creații vor fi premiate, deci concursul va fi cu atât mai palpitant!

Victoria Deliu, viitoare partcipantă la iMKreative Camp ne povestește despre ea și despre motivele pentru care a ales să participe: ”Am 17 ani și un blog de lifestyle: www.victoriadeliu.ro. Se poate spune că deja cochetez cu publicitatea. Este un domeniu care îmbină creativitatea cu câteva noțiuni de psihologie, dar pentru mine, e mai multe decât atât: e ca un aeroport pe care ideile mele aterizează și de pe care decolează, pentru a se aventura până în înaltul cerului.

Având în vedere pasiunea pe care am început să o fructific de pe acum și dorința mea de a studia Comunicare și Relații Publice după liceu, tabăra iMKreative Camp mi se potrivește de minune. În plus, mă entuziasmează și ideea că voi cunoaște alți tineri care au același hobby.”

 

iMKreative Camp va avea loc în perioada 3-7 iulie 2017. 48 de liceeni din toate colțurile României, traineri profesioniști și specialiști – ingredientele secrete pentru o experiență de învățare și relaxare creativă.

Înscrierea se realizează prin completarea formularului de aplicare și plata contribuției de participare.

Mai multe informații pe http://scoaladevalori.ro/imkreative-camp/.

Despre Școala de Valori

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă, non-profit, a cărei viziune este transformarea României într-o societate care generează încredere, echilibru și curaj. De aceea, ghidați de valori, ne propunem să construim caractere puternice pentru viitor prin crearea unei comunități de tineri autonomi, care acționează colaborativ, responsabil și etic.