Dintotdeauna omenirea a urmărit progresul tehnologic pentru a-şi face viața mai uşoară. Pentru acest lucru, cuvântul-cheie este UTILITATEA.

Tehnologia devine utilă în momentul în care permite îndeplinirea nevoilor şi dorințelor noastre, rezolvarea sau poate chiar rezolvarea rapidă a sarcinilor şi problemelor sau învățarea eficientă și rapidă.

O urmare a progresului tehnologic sunt aplicațiile, ce îti pot veni în ajutor în situații imprevizibile, situații în care poți fi pregătit, având la îndemână ceea ce îți trebuie.

În continuare, îți vom propune câteva aplicații utile.

Photomath

Deja destul de cunoscută, Photomath te poate ajuta la mate. Poți verifica dacă răspunsul pe care l-ai obținut este corect sau, dacă nu ai înteles un tip de exercițiu, îți arată paşii de rezolvare.

După cum sugerează şi numele, poți face o poză exercițiului, aplicația recunoscând şi scrisul de mână.

Îți recomandăm să explorezi tastatura integrată, deoarece are foarte multe opțiuni.

Ține apăsat pe fiecare tastă şi te vei obişnui imediat.

Aplicația reține exercițiile rezolvate, dar poți, de asemenea, să le adaugi la favorite.

 

AZ screen recorder de la Hecorat sau altă aplicație similară

Foarte utilă când vrei să înregistrezi ecranul telefonului. Nu ştii când îți va folosi. Poate vrei să-i arăți unui prieten cum să facă un anumit lucru sau ceva nu este în regulă cu telefonul tău. Astfel, cineva te poate ajuta mai uşor dacă înregistrezi problema. Câteodată, capturile de ecran nu sunt suficiente.

 

Musclematics

Cu ce este diferită această aplicație față de celelalte care îți arată exerciții şi muşchii folosiți? Pe lângă poziții de yoga, exerciții de pilates şi stretching, fiecare exercițiu are o animație ce-ți arată muşchii lucrați, iar mai jos gaseşti o listă foarte detaliată cu aceştia.

Are puțin lag, dar credem că nu ar trebui să lipsească din telefonul unui pasionat de fitness.

Monefy – Money Manager
Dacă nu poți să ții evidența pe ce lucruri și servicii cheltuiești banii, aplicația asta este salvarea ta. E foarte ușor de folosit: introduci toate sumele de bani pe care le primești, adaugi fiecare lucru pentru care dai bani și aplicația îți calculează câți bani ai cheltuit în total și câți ar trebui să mai ai. O să ai o diagramă cu procentajul banilor cheltuiți pentru fiecare categorie de produse și servicii, calculate pentru fiecare zi, săptămână, lună sau, chiar pentru tot anul. Categoriile sunt de tot felul: de la mâncare, la haine, la transport și multe altele.

 

Wikihow

Este vorba de aplicația site-ului Wikihow, cea mai mare comunitate ce constă într-o bază de ghiduri how-to. Această comunitate îşi doreşte să creeze cele mai utile instrucțiuni pentru orice.

Articolele conțin paşi, instrucțiuni, explicații, sfaturi, imagini şi pot fi salvate offline.

Diversitatea domeniilor din care poți găsi informații este uimitoare. Nu o folosi DOAR când ai nevoie de ajutor, ci începe să înveți în mod inteligent pentru dezvoltarea ta personală.

 

Eu unul mi-am dat seama că folosirea aplicațiilor potrivite la momentul potrivit îți poate ușura viața. Sper să se intâmple la fel și cu a voastră!

About The Author

[Redactor din Decembrie 2016] Pasionat de fitness, aloca aproape în fiecare zi puțin timp pentru a citi ceva legat de fitness, pentru informație şi motivare. Aşa făcea față stresului.

Related Posts