Când eram mică, îmi plăcea să mă duc cu mama prin magazine, să îmi aleg cu ce să mă îmbrac și să fac parada modei prin casă în fața tuturor. Fac parte din categoria “îmi cumpăr și eu pentru că e la modă”. Îmi place să mă îmbrac simplu, dar cu stil.

Vreau să vă împărtășesc câteva din tendințele “toamnă-iarnă 2018-2019”

Favorita pieselor vestimentare din acest sezon este paltonul. O astfel de haină este actuală și destul de accesibilă, mai ales în comparație cu hainele din blană naturală.

De altfel, hainele de blană rămân actuale, inclusiv cele din blană artificială. În cazul blănurilor se poate opta și pentru modele scurte.

Fularele purtate în acest sezon trebuie să fie voluminoase. Iar, dacă vă plac fularele lungi, aranjați-l astfel încât un capăt să atârne liber în față, altul în spate.

Culorile actuale în sezonul rece sunt albastru, verde, dar mai ales roșu aprins.

Fustele și rochiile vor fi actuale tot anul. În sezonul rece vor fi în trend culorile pastelate, dar și culorile muștar, zmeură, roșu aprins și mai ales albastru. Se poartă motivele florale, dungi orizontale și verticale, carouri și motive abstracte. Toamna puteți alege fuste din materiale ușoare, iar în timpul iernii puteți purta fuste din denim, piele întoarsă și tricotaj dens.

Blugii sunt, ca de obicei, în topul recomandărilor pentru sezonul rece. Pe lângă confortul și aspectul estetic pe care ni-l oferă, blugii sunt o alegere universală ce poate fi combinată cu practic orice.

Pe an ce trece optăm pentru adidași, punând accent pe confort. Cu toate acestea încălțămintea clasică, bineînțeles, că va fi întotdeauna actuală. De altfel, combinația dintre adidași albi sau negri și blugi albaștri tinde și ea să capete titlul de “clasică”.

Cele de mai sus sunt doar exemple din care va puteți inspira.

Nu contează ce haine porți, ci cum le porți!