Toți avem o problemă cu trezitul devreme, iar cei care și reușesc să aibă energie dis-de-dimineață, să ajungă la școală/ liceu/ locul de muncă  în timp record sunt o raritate. E greu să fii punctual dimineața, mai ales când patul nu te lasă să pleci… însă, cu câteva trucuri, și tu poți reuși.

         Uite câteva tips-uri care ar putea să te ajute:

  1. Pregătește-ți ținuta cu o seară înainte! În felul acesta vei economisi timp și nu te vei mai confrunta cu situații criză în alegerea vestimentaţiei.
  2. Mic dejun rapid! Mănâncă la micul-dejun ceva ușor și hrănitor care îți va asigura porția de energie pentru câteva ore. Vei fi mai plin de viață și te vei concentra mai bine la ore.
  3. „Increase your mood”! În timp ce îți faci „ritualul”, ascultă melodiile preferate. Muzica bună te va binedispune.
  4. Alarma! Imediat după ce te trezești, setează un interval de timp pentru fiecare activitate ce urmează a fi desfășurată. De exemplu, pentru a servi micul dejun ai nevoie de 10 minute. Setează-ți cronometrul, și în acest fel, fiecare activitate va fi desfășurată în timp util, fără a pierde timp.
  5. Coafura! Gândește-te la ceva rapid, pe care poți să îl faci în câteva minute (ponytail, space buns, messy bun etc.) și care să arate și bine.

About The Author

mm
Fost Redactor

[Activitate Mai 2017 - Aprilie 2019]

Related Posts