Duminică, 4 octombrie 2015, echipa de fotbal a liceului a avut parte de o nouă înfrângere, însă jucătorii promit că nu se vor lăsa bătuți. Cu o forță morală extraordinară, ei nu se lasă dezamăgiți de rezultatul meciului și încearcă să-și îmbunătăţească tehnica, pentru a ajunge la performanțe semnificative. Alături de ei se află și antrenorul echipei, prof. Buzoianu Ovidiu, care se arată mulțumit de jucători, dar care recunoaște că trebuie să lucreze din greu pentru a ajunge la rezultate satisfăcătoare. De asemenea, galeria Colegiului Național “Matei Basarab” îi susține pe băieți, arătându-le că, indiferent de rezultat, suporterii  le vor fi alături și le vor ridica moralul ori de câte ori este nevoie.

      Observând faptul că, încet-încet, echipa a devenit o familie, nu ne rămâne decât să sperăm că se vor mobiliza și își vor atinge scopurile. Noi îi susținem și le urăm mult succes!

Descarcă de aici fotografiile

About The Author

mm
Fost Redactor-Șef

[Activitate Oct 2015-Oct 2018] Încrezătoare în schimbarea lumii și ambițioasă, urmărește să analizeze oamenii din interior, iar apoi să le expună secretele prin scris.

Related Posts