“O altă vacanță plictisitoare…”, “Iar mă voi topi de cald…”, “Nici la mare nu mă voi duce, tot acasă rămân…”, “Chiar nu am ce să fac la vară, mă voi plictisi…”

Poate că și tu te-ai gândit ce să faci la vară și nu ai găsit un răspuns. Sau poate că nu ai vrea să te plictisești și să  te prăjești la soare ca o salamandră. Timpul trece, iar vara se apropie și tu tot nu ai găsit nimic. Iată că poți face ceva, să încerci ceva nou, ceva ce nu ai mai făcut până acum!

Știu, acum mintea ta zboară la ceva extrem, dar cred că ai putea încerca și altceva. Noi avem o propunere pentru tine. Îți recomandăm taberele educaționale de pe site-ul tabere.com. În aceste tabere, poți ajunge în locuri la care doar visai precum: Los Angeles, Londra, Praga, Viena și multe alte destinații.

Acum tu vei spune: Scap de școală și merg în tabere educaționale? Serios!?

Doar că aici este vorba de cu totul altceva. În taberele educaționale se practică educația nonformală (genul acela de educație pe care îl vedem în filmele americane sau în reportajele TV). Vei putea face lucruri distractive precum cross-country skiing-ul, wall-climbing-ul, Talent Show-uri, Hawaiian Disco – Karaoke și multe altele.

Excursiile vor fi numeroase, interactive, în locuri ca Beverly Hills, Hollywood & Highland, Santa Monica, La Jolla Beach. O parte dintre cine vor avea loc la Hard Rock Café: una în Los Angeles şi una în Las Vegas.

Acum cred că și tu ești convins și îți dorești să mergi într-o astfel de tabără. Nu trebuie decât să intri pe www.tabere.com pentru a-ți face o rezervare, iar pentru detalii suplimentare, consultă link-urile de mai jos:

http://tabere.com/tabara/tabara-limba-engleza-los-angeles-sua-california-state-university-0

http://www.tabere.com/tabara/tabara-grup-limba-germana-intensiv-bad-schussenried

http://www.tabere.com/tabara/tabara-grup-limba-engleza-drama-dans-sau-sport-effingham-village-st-teresa’s-school