Joi, 30 martie 2017, în jurul orei 12.00, în curtea liceului, muzica se aude de undeva dinspre bibliotecă. Câțiva elevi intră în pași de dans pe terenul de fotbal. Veseli și plini de viață, îi invită și pe alții să li se alăture și astfel se formează o formație de 35 de tineri gata să impresioneze.

Totul a părut spontan, dar a fost organizat, în spatele dansului aflându-se multă muncă și dedicare. Am avut și eu ocazia să fac parte din această echipă minunată, care a reușit să fie unită și să se bucure la maximum de repetiții, de muzică și de rezultatul final. Dansatori profesioniști sau elevi cărora pur și simplu picioarele le merg singure atunci când se aud ritmuri de muzică au format o echipă variată, dar care a reușit să se mobilizeze într-un timp scurt.

“O clipă în mulțime” a fost numele flashmob-ului, parte din proiectul CIVITAS, căci, dacă n-ar fi fost acest moment, probabil că am fi fost ignorați de cei din jur, am fi fost considerați niște simpli adolescenți. Cu această ocazie, am reușit să atragem pentru o clipă atenția asupra noastră, să ieșim din anonimat și să transmitem că noi suntem cei care facem diferența, că în mâinile noastre stă alegerea între a acționa și a sta pe loc.

Noi am făcut primul pas în afara zonei de confort, dar voi?

Fotografii
That Facebook ID is unauthorized for use, please go to Settings and add it.

About The Author

mm
Fost Redactor-Șef

[Activitate Oct 2015-Oct 2018] Încrezătoare în schimbarea lumii și ambițioasă, urmărește să analizeze oamenii din interior, iar apoi să le expună secretele prin scris.

Related Posts

One Response