Duminică, 27.11.2016, în Club Boa,  a avut loc evenimentul mult aşteptat de bobocei şi nu numai. Să nu uităm faptul că anul trecut nu s-a putut organiza. Aşadar, cu această ocazie, am avut şansa să dăm un aer fresh, un #restart Balului bobocilor din Colegiu Naţional „Matei Basarab”. Concluzia balului: a ieşit o petrecere cu stil, demnă de calitatea elevilor din Basarab.

Momentele artistice au fost nenumărate. Andra Gogan şi-a făcut prezenţa pe scenă, încântând publicul, doi rapperi şi-au expus pe beat talentele, au fost o mulţime de dansatori, trupe, cântăreţi şi cântăreţe.

Concursul de Miss&Mister a fost spumos, dinamic, vesel, exact cum este noua generaţie. Concurenţii au dovedit încă odată renumele pe care îl avem noi toţi, că aparţinem acestui liceu, deoarece nu oricine poate fi înzestrat cu atât de multă mândrie şi charismă. (vezi aici lista completă cu câștigătorii de la Miss & Mister)

Cel mai mult mi-a plăcut proba de talente. M-a uimit ingeniozitatea şi curajul„de a arunca cu banii şi-a sta boss ca sultanii”. Dar nu a fost singurul imitator interesant. Un alt băiat l-a înfăţişat pe Macanache, iar altul chiar pe Cheloo.

Şi că tot veni vorba de Cheloo, acesta a fost prezent pe scenă, împreună cu ceilalţi membri Paraziţii şi au făcut un show de zile mari. Pentru acest subiect, cuvintele sunt inutile: ei doar şi-au făcut magia şi au creat atmosferă. Nu degeaba ei sunt veteranii rapului!

Elevii s-au distrat, s-a ales Miss&Mister Boboc şi toată lumea a plecat fericită!

Desemnată Miss CNMB a fost Ioana Andrei și Mister CNMB Rașit Tuncal. Iar Miss&Mister popularitate, în urma voturilor voastre, au ieșit Iulia Stoica și Remus Paraschiv.

Cât despre anularea aferparty-ului, lucrurile au fost explicate de Robert Năstasă. Nu s-au strâns suficienți bani din bilete pentru a plăti salariul angajaților și închirierea clubului pentru restul nopții. Sunt sigură că acest lucru a fost înțeles de toți cei prezenți, într-un final, deoarece maturitatea constă într-o gândire în ansamblu și nu doar personală. Nu pot fi toți mulțumiți, totuși.

That Facebook ID is unauthorized for use, please go to Settings and add it.