Miros de mandarine, scorțioșoară, ciocolată caldă și vin fiert…

Luminițele s-au aprins atât în brazii de Crăciun, cât și în sufletele mateiștilor. Perioada mirifică a sărbătorilor ne umple sufletul de bunătate, fericire și împlinire. Ce este mai frumos decât să ajuți pe cineva, să îi vezi bucuria din ochi și zâmbetul tremurându-i pe buze? Bunătatea este un sentiment aparte, pe care nu toți îl simt, dar care iarna își face simțită prezența cât mai puternic posibil.

Lăsându-ne cuprinși de magia sărbătorilor, ne creăm propriul nostru univers, dăruind din puținul pe care-l avem și trăind fiecare clipă din plin.

Elevii Colegiului Național “Matei Basarab” s-au hotărât să dăruiască zâmbete și voie bună, bucurându-ne cu câteva momente pe care le-am savurat din plin. Muzica este semnificativă pentru fiecare dintre noi, oferindu-ne vibrații pozitive și relaxare. Așa că, recunoscutul spectacol de Crăciun nu putea să lipsească. Artiștii ne-au bucurat auzul cu câteva colinde românești, dar și cu renumite cântece (Last Christmas, Let it Snow, Jingle Bell Rock etc).

Spectacolul de miercuri, 16 decembrie 2015, ne-a adus pe scenă atât bine cunoscuții artiști ai colegiului nostru, cât și minunatul cor al Patriarhiei române, “Tronos”. Am închis ochii și am simțit muzica din plin, lăsându-ne purtați pe tărâmuri în care magia ne-a învăluit.

Prezentatorul a fost nimeni altul decât Moș Crăciun, alături de Crăciuniță și spiriduș. Aceștia ne-au oferit, la rândul lor, un spectacol pe cinste, care ne-a ajutat să intrăm în atmosfera de sărbătoare.

De asemenea, am avut parte de un spectacol și vineri, 18 decembrie, când colegilor noștri li s-au alăturat câțiva copii de la Școala nr. 89. Aceștia ne-au bucurat sufletele cu poezii recitate splendid și cu un număr de dans spectaculos. Fără sufletele pure ale copiilor, Crăciunul nu poate exista. Aceștia oferă magie sărbătorilor, surprinzându-ne prin bucuria și energia pe care o au. Așa că, le mulțumim pentru că ne-au adus zâmbetele pe buze și pentru că ne-au dat ocazia să resimțim farmecul copilăriei!

Câteva momente din spectacol

Mulțumim videografului Marius Păun pentru footage.

După atâta muncă depusă pentru a realiza spectacole minunate, elevii merită și o vacanță, în care să se bucure de spiritul sărbătorilor. V-am pregătit și câteva surprize, așa că fiți pe fază și urmăriți-ne pe canalul nostru de youtube!

Până atunci, echipa BHM vă urează sărbători fericite și speră să ne revedem cu zâmbetul pe buze!