Cu ocazia sărbătorii de Dragobete, miercuri, 24 februarie 2016, Consiliul școlar al elevilor din Colegiul Național „Matei Basarab” a organizat un spectacol ce a avut ca scop promovarea tradițiilor populare şi a talentelor locale. Spectacolul a conținut mai multe numere susținute de elevi şi chiar foşti elevi, talentaţi la dans, muzică şi teatru, ce ne au încântat. Voci nemaipomenite, precum cea a Denisei Trofin sau a Anissei Ezzat, ne-au emoționat până la lacrimi şi ne-au adus aminte de bucuria de a iubi. Cupidon şi-a făcut apariția în piesa de teatru scrisă de Abăluță Ana Maria, explicând cât de diferite pot fi cele două sexe şi, cu toate acestea, cât de importantă este dragostea.

Rockerii noștri au dat dovadă de sensibilitate, impresionând atât cu vocile speciale, cât şi cu acordurile demne de aplauze.

Suntem mândrii că iubim şi că suntem “Basarab”. Voi ne faceți mândri! La cât mai multe spectacole şi la cât mai multe momente de neuitat împreună, deoarece anii de liceu sunt cei în care dragostea plutește  în aer!

“Când dragostea vorbește, vocile tuturor zeilor par a fi adormite în aromonia raiului” (W. Shakespeare).

That Facebook ID is unauthorized for use, please go to Settings and add it.