Echipa de volei masculin a Colegiului Național “Matei Basarab”, coordonată de către profesor Petrescu Irina, a participat la “Festivalul Sportului”, ce s-a desfășurat în perioada aprilie-mai 2017. Echipa s-a clasat pe locul al III-lea, înregistrând o performanță deosebită pentru liceul nostru, cu care ne mândrim.
 Componența echipei: Tampa Cristian 12A, Gherghina Ovidiu 12A, Cristea Valentin 12A, Turcu Stefan 12A, Baba Iulian 12A, Stanciu Laurentiu 11G, Popazu George 11G, Ciuca Paul 9G și Ciobanu Sebastian 9D.
 
 Constituirea echipei de volei a colegiului a început încă din anul școlar trecut, când participarea la Festivalul Sportului ne-a adus atunci doar calificarea în grupe, însă ne-a trezit dorința de a concura la un alt nivel la următoarea ediție a competiției. Cu excepția lui Paul Ciucă, sportiv legitimat, ceilalți membri ai echipei și-au descoperit pasiunea pentru acest sport în orele de educație fizică din școală, ore în care și-au consolidat și perfecționat deprinderile și priceperile motrice specifice jocului de volei. Atât antrenamentele desfășurate în orele de colectiv sportiv, cât și cadrul competițional creat prin organizarea campionatelor interne și a meciurilor amicale, au contribuit la perfecționarea tehnicii și tacticii colective, ceea ce a condus la situarea echipei noastre de volei în primele trei locuri la Festivalul Sportului.
De reamintit că echipa reprezentativă de volei băieți a participat in acest an școlar și la Olimpiada Natională a Sportului Școlar, ocupând locul al II-lea la etapa sector. Componenții echipei au
înțeles că dorința de a învinge trebuie susținută de munca și perseverență, rezultatele neîntârziind să apară. Felicităm întreaga echipă pentru rezultatele obținute în acest an școlar și îi urăm mult succes în continuare!

About The Author

Related Posts