Și… ce spune zodia ta despre tine astăzi?

În ultimul timp, astrologia a devenit destul de populară în rândul tinerilor. Rețelele de socializare sunt acaparate de diferite informații, unele mai adevărate, altele nu… De la amatori până la cunoscători, pe Instagram, Tiktok și multe alte platforme, astrologia a devenit un subiect fascinant și mulți încearcă să transmită curiozități pe unde reușesc. Devine foarte interesant atunci când ești întrebat ce zodie ești și parcă ceilalți deja și-au făcut o părere despre tine și viceversa. Dar te-a întrebat vreodată cineva la ce oră te-ai născut? Ei bine, ai grijă cui îi dai această informație pentru că s-ar putea să afle puțin cam multe despre tine. Acum să îți spun că zodia pe care o ai nu reprezintă cine ești, ci contează și alinierea planetelor din astrograma ta. E puțin cam mult și cam nebunesc, așa că o să mă limitez la ceea ce știi sigur și o să îți prezint părerea mea despre fiecare zodie și eventual despre tine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Berbecul:

Încăpățânat, gălăgios de multe ori, cu tendințe de a deveni agresiv și destul de expansiv, este primul din zodiac. Este tipul de om care acționează și apoi se gândește, consecințele nu sunt prioritatea lui. Este foarte curajos și nu prea ascultă de părerea celorlalți, ba chiar este un bun deschizător de drumuri, dar are nevoie de ajutor când vine vorba de dezvoltarea și menținerea planurilor.

Cuvântul-cheie: EU SUNT

Culoarea: roșu.

Taurul:

Taurii sunt oameni care pun nevoile omenești pe primul loc. Sunt adevărați gurmanzi și cam leneși, dar când vine vorba de muncă, aspiră foarte mult spre bani și își fac treaba bine. Ca și berbecii și ei tind să devină încăpățânați și sunt foarte materialiști. Mereu ar alege o viață liniștită și sigură.

Cuvântul-cheie: EU AM

Culori: galben, verde.

Gemenii:

După cum arată și numele, sunt persoane duale care își schimbă personalitatea și starea în funcție de situație. Sunt foarte inteligenți și intelectuali și se află într-o cunoaștere continuă, adorând tot ce e nou deoarece se plictisesc ușor. Gemenii știu să își vândă marfa, fiind cei mai buni oratori.

Cuvântul-cheie: EU GÂNDESC

Culori: violet, policromie.

Racul:

Ei sunt persoane foarte sensibile și emoționale. Sunt familiști și iubitori, dar pot fi în același timp destul de manipulatori. Racii sunt schimbători și tocmai din cauza faptului că tot ceea ce trece prin filtrul lor este mai intens. Sunt chiar periculoși, până și FBI-ul a demonstrat-o (ei au profilul celor mai mulți criminali în serie). Dar asta nu înseamnă că sunt persoane rele, dimpotrivă au o inimă foarte mare.

Cuvântul-cheie: EU SIMT

Culori: alb, verde

Leul:

Leii sunt solari. Le place atenția și mereu vor simți nevoia să fie în centrul ei. Sunt persoane orgolioase, câteodată pline de ele și destul de arogante. Leii te pot intimida ușor și nu înțeleg de multe ori nevoile celorlalți pentru că mereu o să se pună pe primul loc. Nu se dau bătuți ușor și se luptă pentru ceea ce vor și pentru cei la care țin. Sunt foarte buni prieteni și țin la familia lor.

Cuvântul-cheie: EU VOIESC

Culori: portocaliu, galben-auriu

Fecioara:

Sunt persoane foarte critice și analitice, spun lucrurilor pe față, fiind foarte corecte. Fecioarele sunt ambițioase, perfecționiste și mereu active, nu suportă să piardă sau să nu le iasă lucrurile cum vor ele. Vorbesc foarte mult și sunt extrem de reci și pot părea nesuferite. O fecioară mereu te va asculta și va găsi o rezolvare la problema ta.

Cuvântul-cheie: EU ANALIZEZ

Culori: violet, gri

Balanța:

Balanțele pot fi simțite imediat ce intră într-o încăpere. Mereu sunt cele mai stilate și elegante. Sunt persoane care caută să nu creeze probleme și să aducă liniștea. Ele tind să devină infantile și nu acceptă greșeala din partea celorlalți, însă o acceptă pe a lor. Balanțele simt de multe ori nevoia să vorbească despre ce se întâmplă în jurul lor și nu știu să păstreze un secret.

Cuvântul-cheie: EU ECHILIBREZ

Culori: galben, verde-bleu

Scorpionul:

Răzbunătorul, nemilosul, posesivul și infidelul scorpion… Care de fapt este destul de timid și are o lipsă mare de încredere, dar nu o să permită nimănui să vadă asta, așa că nu o să îți dai seama vreodată dacă am dreptate sau nu. Nu are încredere ușor în oameni și nu acordă o a doua șansă. Este plin de pasiune și de dorință și-ar face orice să își îndeplinească scopul.

Cuvântul-cheie: EU DORESC

Culori: rosu, maro

Săgetătorul:

Optimistul zodiacului. Mereu o să vadă partea plină a paharului și nu o să accepte negativitatea. Este un aventurier înnăscut și adoră călătoriile. Poate să devină naiv pentru că mereu alege cu inima. La fel ca geamănul se plictisește repede și este foarte instabil. Se enervează destul de ușor și poate deveni puțin agresiv.

Cuvântul-cheie: EU ÎNȚELEG

Culori: albastru, bleu-regal

Capricornul:

Banii și munca sunt prioritatea capricornilor. Sunt persoane puternice și reci, fiind figuri autoritare și serioase. Acordă multă importanță statutului social și sunt egoiști uneori. Capricornul este maturul zodiacului, iar o prietenie cu el poate dura o viață… atât timp cât ești de acord cu ei.

Cuvântul-cheie: EU ORGANIZEZ

Culori: indigo, negru

Vărsător:

Vărsătorii sunt cei mai atipici. Mereu o să iasă în evidență prin gusturile neobișnuite pe care le au. Sunt dezordonați și vulcanici și de multe ori foarte greu de înțeles, dar sunt persoane care și-ar da și sufletul pentru umanitate. Sunt protectivi și foarte libertini, iubesc să petreacă și să se simtă bine.

Cuvântul-cheie: EU CUNOSC

Culori: indigo, bleu-ciel

Peștii:

Este zodia care are nevoie de un psiholog constant… sunt sensibili și foarte profunzi. De obicei, artiștii sunt născuți în zodia aceasta deoarece „peştii” sunt creativi și au o legătură puternică cu spiritualitatea. Pe câtă compasiune au de oferit, pe atât de repede te pot trăda dacă îi rănești.

Cuvântul-cheie: EU CRED

Culori: albastru, bleumarin

Așadar, acum că ai informațiile necesare, poți să cunoști oamenii mai bine fără a-i cunoaște, de fapt. Toate acestea ne conduc la o întrebare simplă și directă: Tu ce zodie ești?