Ea este Lidia Buble și trăiește visul fiecăruia dintre noi, respectiv este celebră prin pasiunea sa. Iubește ceea ce face și face ceea ce iubeștbuble-9e. Am avut oportunitatea de a sta de vorbă cu ea și de a o întreba care este rețeta succesului ei. Cu o fire deschisă și cu un zâmbet permanent pe față, a răspuns întrebărilor noastre.

Am fost captivați de ușurința cu care ne răspundea atât întrebărilor de natură profesională, cât și celor de natură personală. Ascensiunea nu a fost una tocmai ușoară, însă prin vocea artistei și prin zambetul său ne dăm seama că pasiunea imensă pentru muzică a triumfat și a dus-o atât în top-urile românești, cât și în cele internaționale.

Este sigură că nu a fost o întamplare faptul că muzica a fost și este o parte din viața sa. Cu ajutorul managerului său, Adrian Sînă, Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute cântărețe promovate atât de radio-uri, cât și de posturi TV.

Crescând într-o familibuble-15e numeroasă, Lidia întotdeuna s-a simțit aproape de copii. Zece frați au ajutat-o să se dezvolte și să vrea să se descurce singură, să fie independentă. Nu   s-a dat înapoi nici de la job-ul de bonă pentru a se întreține prima dată când a venit în București. Este o fire adaptabilă, ce se bucură de orice.

A fost ajutată și acum, la rândul ei, ajută. Cum ajută? Descoperă talente noi și le promovează. Amira este „o artistă foarte talentată cu un timbru vocal foarte special”, dupa cum o recomandă Lidia. Așteptăm sa vedem cât mai multe melodii și poate, pe viitor, să avem ocazia ca și Amira să ne acorde un interviu, în care să ne povestească exeperiența sa.

Lidia Buble, una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, ne-a arătat ce înseamnă cu adevărat pasiunea, iubirea față de muzică. Atâta timp cât mintea și sufletul îi sunt ancorate constant în muzică, ea nu se vede făcând altceva și ne spune nouă, liceenilor, să alegem bine. Să alegem bine și să ne trăim visul!

Așa că nu mai stați pe gânduri și trăiți-vă visul!

Mulțumim, Lidia, pentru interviul minunat!

„NOI SIMȚIM LA FEL”

#BHM

That Facebook ID is unauthorized for use, please go to Settings and add it.

About The Author

mm
Fost Redactor

[Activitate Oct 2015- Septembrie 2016]

Related Posts