Sunt sigură că ați auzit de Consiliul Elevilor. Un grup de tineri motivați, plini de idei și implicați – Consiliul Elevilor din Colegiul Național „Matei Basarab” este unul dintre cele mai bune din București. Elevii mateiști fac parte din numeroase proiecte, fiind recunoscuți în special pentru spectacolele organizate. Cum democrația este promovată în acest liceu, consilierii fiecărei clase au reales conducerea Biroului Executiv.

Elevii doritori și-au susținut discursurile, subliniind atât aptitudinile pe care le au, cât și proiectele pe care vor să le implementeze. Ne-au încântat cu următoarele idei: un club de robotică, un proiect ce presupune motivarea elevilor cu ajutorul unor personalități importante, o activitate pe tema “Sportul, un mod de viață”, cursuri de dezvoltare personală și comunicare eficientă, concursuri de scurtmetraje, instruire în arta șahului și multe alte proiecte. Așadar, s-au ales cei mai creativi și determinați tineri, dintre care îi menționăm pe Alexe Cosmin și Nestor Ramses (vicepreședinți), Prăhoveanu Ilinca (secretar general), Oprea Andrei (director al Departamentului Cultural), Săulescu Camelia (director al Departamentului Sportiv), Pușcută Octavian (director al Departamentului Concursuri) și Dunca Maria (avocatul elevului).

În viitorul apropiat așteptăm doritori și pentru funcția de director al Departamentului Mobilizare, Informare și Formare.

Cum într-o singură zi s-au acumulat atât de multe idei originale, am ajuns la concluzia că elevii din CNMB anunță că intenționează să treacă peste barierele imposibilului!

That Facebook ID is unauthorized for use, please go to Settings and add it.

About The Author

mm
Fost Redactor-Șef

[Activitate Oct 2015-Oct 2018] Încrezătoare în schimbarea lumii și ambițioasă, urmărește să analizeze oamenii din interior, iar apoi să le expună secretele prin scris.

Related Posts