#polițiabhm

Știri si noutăți legate de campaniile celor doi candidați care se luptă pentru noul post de președinte al liceului într-un mod comic ce trebuie tratat ca atare! (#politiabhm = pamflet)
Informatorii echipei noastre au descoperit câteva lucruri incendiare despre cei doi candidați!
Robert Nastasă, a fost acuzat de trafic ilegal de cafea în liceu! Se presupune ca acesta ar veni zilnic cu un termos, pe care susține că-l folosește pentru uzul său personal, însă este pus sub acuzație că ar vinde, în pahare de plastic, cafeaua lui colegilor din liceu! Acesta a postat pe grupul liceului un mesaj în care își exprimă dorința de a face posibil consumul de cafea în liceu printr-o metodă legală, dar, întâlnind opoziţia directorului instituției de învățământ, acesta a trecut la lucruri necurate și clasic românești! Nastasă a fost prins cu ajutorul ANAF-ului: un coleg de-al său, nemulțumit că nu a primit bon fiscal la păhărelul său de cafea, l-a dat în vileag pe candidat.

Nu știm încă care este soarta acestuia sau a termosului său minune, dar știm că nu doar atât se poate spune despre inculpat. Năstasă a creat o pagina de facebook care îl prezintă pe el ca un personaj negativ, aruncând vina pe mai micul său adversar, Robert Iordache! Suntem de părere că pagina a fost creată cu scopul defăimării campaniei lui Iordache, dar încă avem dubii dacă acesta e un simplu act murdar sau un mod de a se retrage ușor din cursă!
Despre cel de-al doilea Robert avem informații cum că ar fi fost surprins purtând tricoul de susținere al campaniei “Nastasă” și apoi postat pe o rețea de socializare de către un elev votant. Oare este o manevră politică? Acesta declară că purta acest tricou în scopul ironizării adversarului. Se pare că încerca să-i promoveze campania după termenul limită pentru susținerea campaniilor, putând astfel să-şi elimine adversarul.

Însă din acest motiv, candidatul Robert Iordache a fost ținut sub arest de Consiliul Elevilor pentru faptele incriminatorii. Mulți dintre tinerii liceeni consideră că acesta a încercat sa-și saboteze propria campanie pentru a se retrage din cursă! Amândoi au declarat într-un final că și-au pus bețe în roate și acum sunt supuși judecății directorului nostru!
Se presupune că există posibilitatea ca aceștia doi să fie descalificați şi postul de președinte să fie cedat ultimei clasate, tânăra Camelia Săulescu.
Oare totul e un truc extrem de bun și o înscenare în spatele căreia stă numele echipei Săulescu?

Acesta este doar un pamflet, tratați-l ca atare!