În ziua de azi, oamenii cataloghează persoanele după o varietate de criterii, începând de la cele mai generale lucruri, cum ar fi zodiile, și ajungând chiar și la cele mai stupide, cum ar fi „ce pui prima dată, laptele sau cerealele?”. În articolul pe care îl veți citi în continuare veți avea oportunitatea de a-mi afla părerea personală (dar de altfel universal adevărată) despre voi, în funcție de tipul de șosete pe care le purtați în casă, în fiecare zi.  

  1. Persoanele care nu poartă șosete în casă 

Voi, dragii mei, sunteți (aproape) singura categorie acceptabilă în societate. Vă place comoditatea, nu vă stresați prea mult cu ce șosete  rămâneți în picioare, aveți un sistem imunitar foarte bun (sau încălzire prin pardoseală, sau covoare în toată casa), pe scurt vă pot încadra general în categoria de „președinți”, și vă meritați acest titlu din plin. 

!!Dacă sunteți sensibili și nu vă încadrați în prima categorie, nu recomand continuarea lecturării  acestui articol!!  

  1. Persoanele care poartă mai multe straturi de șosete 

Tot ce am de zis e: „Cum Dumnezeu să porți mai multe straturi de șosete in casă??” Dacă nu ești un om în vârstă, cu probleme de sănătate, atunci nu am încredere în tine nici măcar să-mi legi șireturile de la pantofi. 

  1. Persoanele care iși pierd mereu șosetele 

Asta e o categorie foarte specială, deoarece eu încă nu pot înțelege cum unii oameni reușesc să-și piardă șosetele în casă. Pur și simplu unii oameni sunt atât de iresponsabili încât nici măcar nu sunt în stare să-și aducă aminte ce au făcut cu o amărâtă de pereche de șosete pe care au dat-o jos din picioare nu cu foarte mult timp în urmă. Unii oameni sunt pur și simplu incredibili (eu sunt „unii oameni”). 

  1. Persoanele care poartă șosete pufoase 

Dacă purtați șosete pufoase din proprie inițiativă, îmi place de voi. Vă plac luxul și opulența, vreți comoditate și confort, pe scurt sunteți șmecheri, dar nu la fel de șmecheri ca cei care nu poartă șosete. 

  1. Persoanele care poartă șosete de Crăciun 

Ori sunteți genul acela de oameni cărora le place Crăciunul la nivel obsesiv, încât toată personalitatea voastră se învârte în jurul acestui lucru, și atunci sunteți ok, imi poate plăcea de voi, deși puteți fi și foarte enervanți. Ori sunteți tata, și asta e singura descriere de care aveți nevoie. 

  1. Persoanele care poartă papuci  

  a) cu șosete 

Sunteți bolnavi. 

  b) fără șosete 

Vreți să dominați casa cu papucii voștri, vă credeți superiori tuturor celorlalți (chiar sunteți puțin), încercați să-i intimidați chiar și pe vecini cu ceea ce purtați, reușind chiar să îi impresionați. 

Cam asta a fost părerea mea despre voi! Dacă purtați în casă orice altceva care nu se găsește în lista de mai sus, puteți citi 6a si veți afla în ce categorie vă încadrez:)