Pe 16 noiembrie, de ziua liceului, a avut loc spectacolul organizat de profesorul de sport, aflat în primul său an la Basarab, Neacșu Ionuț Traian.

După doi ani în care au stat pe bară, câțiva elevi din clasele IX-XII s-au implicat și au cooperat pentru a crea momente unice prin muzică și dans, transmise live, din sala de festivități, pentru profesorii și elevii mateiști.

DOMNUL: Trebuia organizat un spectacol! Știam că majoritatea au ales Basarab și pentru sala de festivități, așa că asta am făcut, am încercat să fie ceva cât mai simplu, dar cu efect. Am avut un timp redus de organizare, vacanța plus încă o săptămână. Eram convins că voi găsi suficienți participanți! Ne-am adaptat condițiilor de pandemie și ne-am simțit bine. Cu siguranță, vom mai avea activități de acest gen!

Domnul s-a întâlnit cu elevii săi în parc și i-a ghidat în organizarea repetițiilor și a coregrafiilor, după ce au discutat despre ce poate face fiecare. Au fost și 2 întâlniri în sală, unde s-au obișnuit cu scena, au făcut încălziri și vocalize.

Părerile dansatorilor:

Annabelle, IX F: Mi s-a parut foarte greu să ne coordonăm, dar în final, sunt mândră de ce a ieșit! Domnul ne-a susținut în totalitate, ne-a lăsat să facem cum am știut că e mai bine și a avut încredere în noi.

Cristi, XII B: Spectacolul a fost ceva unic, și recunosc că, în cadrul școlii, nu am mai participat la astfel de activități. Totuși, atmosfera e exact ca la un spectacol sau concurs. Am rămas plăcut surprins de progresul pe care l-am avut toți! Mă bucur că domnul s-a gândit să organizeze așa ceva, a venit și ne-a întrebat pe fiecare în parte, a fost răbdător. Mi s-a părut ușor faptul că aveam cu toții experiență în domeniu, dar foarte greu că a trebuit să predau coregrafii.

Alex, X C: Spectacolul a fost destul de reușit, având în vedere circumstanțele în care ne-am antrenat, a trebuit să repetăm în parc, pe 12°C, un frig de mama naibii. A fost greu să ne organizăm astfel încât să putem repeta toți, în timp egal, pe scenă, dar per total i-aș da un 8.

Iulia, IX G: Deși am avut un timp limitat, a ieșit ceva foarte frumos și mi-aș dori să mai facem spectacole!