Dragostea, un sentiment complex, pe care specialiștii l-ar defini drept manifestarea unei afecțiuni puternice, poate fi definită de majoritatea adolescenților drept sentimentul acela minunat de fluturi în stomac de care avem parte pentru prima oară în această perioadă a vieții. Pentru toți romanticii fără speranță și toți îndrăgostiții care au parte de acești fluturi în stomac apare un semn de întrebare la un moment dat: hai să mergem la o întâlnire, dar unde?. Pentru aceste momente de cumpănă am decis să fac o listă cu locuri în care cuplurile ar avea, mai mult decât sigur, o întâlnire minunată:

  • LA LIBRĂRIE – pentru amatorii de carte și de împărtășit impresii despre diferte opere citite, o librărie sau o bibliotecă este locul perfect pentru a-și petrece timpul cu o anumită persoană specială.
  • LA O EXPOZIȚIE DE ARTĂ/LA MUZEU – pentru persoanele interesate de artă, istorie, geografie şi alte domenii, un loc perfect de întâlnire este un vernisaj sau un nou muzeu, în care să petreacă ore în șir, admirând și discutând despre ceea ce îi pasionează.
  • FII TURIST PENTRU O ZI! – alături de persoana care te face fericit; explorează-ți orașul natal, încercând să descoperiți locuri noi, să vezi contrastul dintre clădirile noi și cele vechi și să-ți creezi amintiri frumoase.
  • PE ACOPERIȘUL UNEI CLĂDIRI LA APUS – ce poate fi mai romantic decât admirarea apusului dintr-un loc înalt, în care să nu fii deranjat de nimeni şi de nimic, cât timp ești cu acea persoană.
  • GĂTIȚI ACASĂ! – în loc să mergeți la un restaurant sofisticat, mai bine cumpărați câteva ingrediente și încercați o rețetă care să vă reprezinte relația, astfel încât, de fiecare dată când gătiți acel preparat, să simțiți acei fluturi în stomac.
  • O PLIMBARE CU BICICLETA – într-un parc, dimineața sau pe înserate, poate fi varianta perfectă de întâlnire pentru iubitorii de sport, astfel combinându-și cele două iubiri, formând duo-ul perfect.
  • LA PICNIC – o idee de întâlnire mai veche, însă cu un motiv bine definit; la un picnic poți discuta și dezbate diferite subiecte și-ți poți cunoaște partenerul(a), savurând diferite preparate.
  • VIZIONAȚI UN FILM! – chiar dacă sună clișeic, este cea mai bună metodă de a te apropia de persoana de care ești îndrăgostit, acasă sau la un cinematograf.

   Așadar, sper ca, după o întâlnire reușită într-unul dintre aceste locuri menționate, relația cu persoana care vă oferă acea senzație de fluturi în stomac să fie mai strânsă și să aveți mai multe amintiri frumoase la care să vă gândiți pe viitor.