În prima ediţie din geek-haul, am ales să vă vorbesc despre cel mai mare eveniment de genul acesta din luna octombrie (Pa-pa-pam!):

Trailer-ul pentru un nou film Star Wars

După multe aşteptări, trailer-ul de la Star Wars episode 7: ”The Force Awakens” a fost lansat şi vom vedea  prezentată lumea de după căderea imperiului.

Trailer-ul face o treaba excelentă în a prezenta personajele vechi şi îndrăgite, cum ar fi: Han Solo (Harrison Ford) şi Leia (Carrie Fisher). Deşi nu-l prezintă pe Luke (Mark Hamill), se oferă o mică prezentare a personajelor noi: Finn (John Boyega), Rey( Daisy Ridley ) şi, de asemenea, a antagonistului principal, Kylo Ren (Adam Driver).

Conform website-urilor, Fandango şi Movie Tickets, ce se ocupă cu vânzarea biletelor online, au întâmpinat probleme, serverele acestora nereuşind să facă faţă volumului mare de cereri, după ce biletele au fost puse în vânzare cu câteva ore mai devreme faţă de ora anunţată iniţial.

Pentru cei care nu ştiu, Star Wars este una din cele mai iubite francize de filme SF din lume. Această franciză însumează şase filme, plus unul animat şi diferite jocuri, cărţi, seriale şi comics-uri. Ideea centrală este lupta pentru libertate dintr-o galaxie îndepărtată. Primul film din serie, în regia lui George Lucas, a fost difuzat în 25 mai 1977 de 20th Century Fox. Cel mai recent, al şaptelea din serie, The Force Awakens, va fi lansat în USA, pe 18 decembrie 2015 şi este aşteptat cu nerăbdare de fanii genului.

About The Author

mm
Fost Corespondent "geek"

[Corespondent din Noiembrie 2015]

Related Posts