Ce ne-am face fără aplicaţiile care ne ajută constant în viaţa de zi cu zi sau în momente neașteptate? Oricum, iată a doua parte a articolului „Aplicații utile #1”:

  • Învață [limbă străină] de la Fun Easy Learn

Pentru a-ți îmbunătăți vocabularul într-o limbă străină, îți recomandăm aceste aplicații, disponibile în foarte multe limbi. Poți alege din diferite teme și subteme, fiecare subtemă având câte şase joculețe de cuvinte ale limbii respective. Aceste joculețe te vor ajuta să înveți cuvinte noi şi îți vor testa vocabularul.

De asemenea, celor care sunt interesați de limba germană, vă recomand aplicația Der Die Das, unde veți găsi articolele hotărâte ale substantivelor din germană.

  • CalllRecorder-ACR de la NLL sau altă aplicație similară

Ți-ai dorit vreodată să înregistrezi un apel? Un apel în care ai fost mințit sau amenințat? Un apel care te-a încântat aşa de tare încât vrei să-l mai asculți o dată? Sau pur şi simplu nu vrei să pierzi/uiți anumite informații? Orice motiv ai avea, cu această aplicație poți înregistra apelurile primite sau trimise de pe telefonul tău.

Dar AI GRIJĂ! Este ilegal să faci publice astfel de înregistrări! De asemenea, folosirea acestora pentru şantaj este ilegală!

  • Body language – Trick Me!

Cei interesați de limbajul trupului și de psihologie pot învăța câteva semnificații de bază ale comportamentului uman cu ajutorul informațiilor oferite de această aplicație Android. Explicațiile sunt simple, iar pentru a debloca câte un sfat la fiecare semnificație a unui comportament, trebuie să vizionezi un videoclip, fără a fi nevoie sa cumperi versiunea PRO.

  • Shazam

Cel mai probabil cunoşti deja această aplicație, dar pentru cei care nu o ştiu, credeți-ne, îți poate fi de folos în multe momente. Aceasta recunoaşte melodiile, pe care le poți găsi apoi în istoric.

Imaginează-ți că asculți la radio o melodie sau eşti într-un loc public, unde cântă o melodie care te interesează, dar nu ştii titlul sau interpretul acesteia. Ai nevoie doar de conexiune la internet şi de câteva secunde cu ajutorul aplicației Shazam, care ne uşurează viețile.

  • Dreamdays Countdown

Ține evidența zilelor rămase pănă la Crăciun, ziua ta sau ziua în care pleci în excursie cu Dreamdays. Dacă nu te descurci să numeri zilele până la o anumită dată, nu eşti sigur dacă se ia în considerare ziua în care te afli sau ziua până la care numeri timpul rămas, atunci această aplicație este ideală pentru tine. Introdu evenimentul important pentru tine, data când are loc și alte setări precum fundal, note sau alarmă. Tot ce ai de făcut după este să urmărești cum se scurg zilele.