Sursă imagine: Etcanada

 

Cu toții am aflat, în urmă cu câteva săptămâni, de reunirea fraților Jonas. Toți adolescenții care și-au petrecut copilăria, uitându-se pe Disney Channel la celebrele filme ,,Camp Rock” sau la serialul ,,Jonas Brothers” au fost șocați și, în același timp, extaziați de revenirea trupei preferate din copilărie.
O altă surpriză a anului a venit, de data aceasta, din partea unei alte vedete care a marcat copilăria multora: Miley Cyrus, cunoscută pentru rolul din serialul pentru adolescenți ,,Hannah Montana”. După ce în urmă cu câteva zile a apărut un cont de Instagram cu numele Hannah Montana, care a strâns rapid sute de mii de urmăritori, printre care chiar Miley Cyrus, artista și-a surprins fanii la cea de a treisprezecea aniversare de la apariția primului episod al serialului.
Pe 29 martie, aceasta a postat câteva povești pe Instagram prin care le arăta fanilor că își face niște schimbări la păr. Rezultatul final a surprins și șocat milioane de fani: noua ei coafură este exact cea a personajului pe care l-a interpretat pentru Disney Channel, Hannah Montana. Și, pentru că au apărut speculații cum că ar avea perucă sau și-a pus extensii, le-a arătat fanilor într-un videoclip că este părul ei natural, contrazicând acuzațiile apărute. Mai târziu, a postat pe Instagram un videoclip în care glumea că s-a decis să fie Hannah Montana pentru totdeauna, și mai multe videoclipuri în care cânta mici părți din hit-urile serialului.
Anul acesta a început cu niște surprize uriașe pentru cei născuți în perioada anilor 1995-2003, fiind marcați de reveniri ale idolilor lor din copilărie. Să vedem ce ne mai așteaptă până la finalul anului. Să fie 2019, oare, o revenire a copilăriei noastre?