Azi, 1 martie, ar trebui marcat începutul primăverii. Începem să renunțăm la hainele groase, la cele două bluze, un 

hanorac și o geacă care ne fac să părem că avem încă 30 de kilograme în plus. Ar trebui să ne gândim la soarele care începe să strălucească mai tare și să ne încălzească, dezmorțindu-ne oasele după o iarnă lungă. Dar situația nu pare să fie chiar așa.

Se pare că în loc de primăvară avem o primă iarnă, căci până acum nu ne-am bucurat de prea multă zăpadă care să ne amintească că afară chiar e anotimpul gheții, al zăpezii și al frigului năprasnic. Abia ce a început să ningă la final de februarie, și se pare că avem parte de zăpadă și la începutul primăverii.

Totuși, există și un avantaj, pentru o parte dintre noi. Cum zăpada și gerul din ultimele zile au dus la închiderea școlilor, noi, băieții, am scăpat de a cheltui niște bani pe mărțișoare și flori. Ne pare rău fetelor, poate la anul. Măcar nu ieșiți doar voi în pierdere, o să fie mulți vânzători de mărțișoare care o să rămână cu marfa nevândută.

Până la urmă, 1 martie nu cred că este despre mărțișoare, flori sau alte lucruri, ci despre faptul că a venit primăvara și totul în jurul nostru renaște. Totul e despre bucurie, magie și culori, iar echipa BHM vă urează o primăvară frumoasă.

About The Author

mm
Fost Redactor

[Membru din Septembrie 2017]

Related Posts