În seara de 27 ianuarie, Clubul Princess a fost plin de elevi gata de distracție, cu zâmbetul până la urechi și cu poftă de dans. Colegiul Național „Mihai Viteazul” a avut parte de un bal de neuitat, dar mai ales de o seară în care s-au format și consolidat prietenii, în care a fost voie bună și vibrațiile pozitive au fost prezente în fiecare colțișor din club.

Adolescenții s-au simțit bine pe muzica celor de la ROA și au dansat până i-au durut picioarele. Pe lângă muzică, dans, atmosferă, să nu uităm totuși că orice bal al bobocilor trebuie să aibă și concursul de Miss&Mister Boboc, care anul acesta a fost câștigat de Pitilină Elena și Păcurar Horia, doi tineri dedicați, ambițioși și veseli. Toți concurenții au răspândit bucurie în jurul lor, așa că fiecare în parte merită aplaudat și ovaționat, însă iată ce concurenți s-au făcut mai mult remarcați:

Clasa Nume Premiu
9 Pitilină Elena Miss boboc
10 Dulugiac Alexandra Miss boboc
9 Natasha Nedelcu Miss danceing
10 Maria Țimbulmașu Miss danceing
9 Draghici Maria Miss originalitate
10 Giulia Stoica Miss originalitate
9 Corina Lupu Miss popularitate
10 Rainof Andreea Miss popularitate
9 Păcurar Horia Mister boboc
10 Mitru Ștefan Mister boboc
9 Croitoru Eduard Mister dancing
10 Victor Rădocea Mister dancing
9 Vlad Petrovici Mister originalitate
10 Ștefan Rădăcineanu Mister originalitate
9 Anghel Cristian Mister popularitate
10 Florea Vlad Mister popularitate
That Facebook ID is unauthorized for use, please go to Settings and add it.

Deși în spatele unui bal stă multă muncă, în final, rezultatul îți dă satisfacție și realizezi că totul a meritat, chiar și pentru o singură seară. Căci, nu a fost orice seară, a fost una încărcată de energie, zâmbete, bucurie; mai pe scurt, o seară ideală pentru un licean…

That Facebook ID is unauthorized for use, please go to Settings and add it.

About The Author

mm

[Membru din Octombrie 2015] Imaginile si atitudinea sa vorbesc suficient pentru a-l descrie. Dansul si fotografia sunt stilurile sale de viata.

Related Posts