Miros de mandarine, scorțioșoară, ciocolată caldă și vin fiert…

Luminițele s-au aprins atât în brazii de Crăciun, cât și în sufletele mateiștilor. Perioada mirifică a sărbătorilor ne umple sufletul de bunătate, fericire și împlinire. Ce este mai frumos decât să ajuți pe cineva, să îi vezi bucuria din ochi și zâmbetul tremurându-i pe buze? Bunătatea este un sentiment aparte, pe care nu toți îl simt, dar care iarna își face simțită prezența cât mai puternic posibil.

Lăsându-ne cuprinși de magia sărbătorilor, ne creăm propriul nostru univers, dăruind din puținul pe care-l avem și trăind fiecare clipă din plin.

Elevii Colegiului Național “Matei Basarab” s-au hotărât să dăruiască zâmbete și voie bună, bucurându-ne cu câteva momente pe care le-am savurat din plin. Muzica este semnificativă pentru fiecare dintre noi, oferindu-ne vibrații pozitive și relaxare. Așa că, recunoscutul spectacol de Crăciun nu putea să lipsească. Artiștii ne-au bucurat auzul cu câteva colinde românești, dar și cu renumite cântece (Last Christmas, Let it Snow, Jingle Bell Rock etc).

Spectacolul de miercuri, 16 decembrie 2015, ne-a adus pe scenă atât bine cunoscuții artiști ai colegiului nostru, cât și minunatul cor al Patriarhiei române, “Tronos”. Am închis ochii și am simțit muzica din plin, lăsându-ne purtați pe tărâmuri în care magia ne-a învăluit.

That Facebook ID is unauthorized for use, please go to Settings and add it.

Prezentatorul a fost nimeni altul decât Moș Crăciun, alături de Crăciuniță și spiriduș. Aceștia ne-au oferit, la rândul lor, un spectacol pe cinste, care ne-a ajutat să intrăm în atmosfera de sărbătoare.

De asemenea, am avut parte de un spectacol și vineri, 18 decembrie, când colegilor noștri li s-au alăturat câțiva copii de la Școala nr. 89. Aceștia ne-au bucurat sufletele cu poezii recitate splendid și cu un număr de dans spectaculos. Fără sufletele pure ale copiilor, Crăciunul nu poate exista. Aceștia oferă magie sărbătorilor, surprinzându-ne prin bucuria și energia pe care o au. Așa că, le mulțumim pentru că ne-au adus zâmbetele pe buze și pentru că ne-au dat ocazia să resimțim farmecul copilăriei!

Câteva momente din spectacol

Mulțumim videografului Marius Păun pentru footage.

That Facebook ID is unauthorized for use, please go to Settings and add it.

După atâta muncă depusă pentru a realiza spectacole minunate, elevii merită și o vacanță, în care să se bucure de spiritul sărbătorilor. V-am pregătit și câteva surprize, așa că fiți pe fază și urmăriți-ne pe canalul nostru de youtube!

Până atunci, echipa BHM vă urează sărbători fericite și speră să ne revedem cu zâmbetul pe buze!

About The Author

mm
Fost Redactor-Șef

[Activitate Oct 2015-Oct 2018] Încrezătoare în schimbarea lumii și ambițioasă, urmărește să analizeze oamenii din interior, iar apoi să le expună secretele prin scris.

Related Posts