Fiecare persoană pe care o întâlnești poarta o luptă de care tu nu ai habar. Fii blând! Mereu.

În directă legătură cu articolul ”Normal înseamnă diferit” pe care, dacă încă nu l-ai citit, ai face bine să încerci acum: https://bhm.news/normal-inseamna-diferit/, scriu aceste rânduri cu speranța că te voi ajuta măcar puțin.

Nu toți cei ce-ți zâmbesc sunt fericiți, nu toți cei ce judecă sunt perfecți, nu toți cei ce dramatizează au o poveste reală, iar lista poate continua. Fie că vine vorba despre cineva pe care tinzi să crezi că îl cunoști de multă vreme sau pe cineva pe care ai tendința de a-îl cataloga după mici aspecte superficiale, te rog, ia o pauză și gândește-te la tine. La tine cel care ai fost judecat absurd în nenumărate rânduri, care ai încercat mult timp să rupi barierele false pe care ți le-a impus nejustificat societatea, care pur și simplu te-ai săturat să plângi frustrările altora, la tine care încă poate mai are cioburi de dezamăgire în palme.

Schimbă-ți perspectiva și privește situația precum un om cu o gândire sănătoasă și matură, tratează-i pe cei din jurul tău ca pe niște obiecte prețioase și fragile, manevrează-le sufletul cu grijă, zâmbește-le, nici n-ai idee cât de puțin costă să zâmbești, dar cât de prețios este momentul. Persoana care tocmai a trecut  pe lângă tine sunt sigură că ți-ar fi recunoscătoare dacă i-ai zâmbi, dacă ai lua-o în brațe. Fii curajos, exprimă ceea ce simți, ceea ce gândești, dar ai mereu grijă și fii blând, încearcă să-i descoperi pe cei ce te înconjoară înainte de a-le judeca aparențele, empatizează, nu poți ști de unde poți avea o surpriză.

Dă chiar tu startul unui nou trend pe care lumea să îl adopte cu plăcere, fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume și reîncadrează normalitatea în parametrii caracteristici ție, bucură-te de tot ceea alții poate nici nu au sesizat.

|#pentrucătoțimerităsăfiefericiți

About The Author

mm

[Membru din Septembrie 2018]

Related Posts