Ești deja în fata blocului în care stai. Parcă acum câteva minute ieșeai de la metrou și fredonai un cântec care ți-a rămas întipărit în subconștient de câteva zile. Parca mai devreme era, de fapt, acum o ora când plecai de la liceu cu gândul ca abia aștepți sa ajungi acasă să poți mânca și tu masa de prânz.

“Când a trecut timpul?”

“Cum de s-a petrecut totul atât de repede?”

În afară de aceste întrebări, mintea ta nu mai poate procesa nimic altceva. Conștientul tău este fixat pe ideea trecerii timpului cu o viteza extraordinar de rapidă.

Parca ieri ai început liceul și acum ești deja clasa a XII-a, iar peste câteva zile ai Examenul de Bacalaureat.

Timpul trece mai repede decât ne putem închipui așa că haideți să ne bucurăm împreună de acești ani minunați în Basarab, dar nu la finalul fiecărui an câte puțin, ci în fiecare moment! Cu fiecare clipă care trece haideți să fim conștienți ca secundele care trec nu se mai întorc! Fiecare minut care trece înseamnă 60 de secunde pierdute; 60 de secunde în care poți face lucruri memorabile.

Acum, pentru că nu vreau să vă dau doar o idee despre ce ar trebui să faceți pe parcursul acestor “mirobolanți” ani, am să vă dau, de asemenea, o mică provocare pe care o poate face oricine în doar 5 pași simpli de urmat.

Pasul 1: Cumpără un caiet (mic/mare în funcție de scrisul tău)!

Pasul 2: În fiecare zi scrie acolo motivul pentru care simți că acea zi a fost una cu totul reușită, și nu uita să pui data!

Pasul 3: Păstrează caietul până la finalul clasei a XII-a, continuând să-l completezi cu informații!

Pasul 4: După ce dai bacul, ieși din liceu și mergi direct acasă!

Pasul 5:  Deschide caietul cumpărat cu 4 ani în urmă și citește-ți propria poveste!

About The Author

mm
Fost Redactor

[Activitate Noiembrie 2016- Aprilie 2019]

Related Posts