Mulți dintre noi ne confruntăm cu momente în care nu știm încotro să o luăm… Suntem atât de debusolați deoarece viața pare că ne-a lăsat în mijlocul unei furtuni din care credem că nu mai putem scăpa, însă nu e așa! Putem să ne revenim și putem progresa doar dacă învățăm din greșeli.

Pe drumul nostru, ar trebui să ținem seama de un lucru: să avem grijă să nu ne treacă viața pe lângă noi. Toți vrem să ieșim din anonimat, însă nu toți reușim asta, iar în încercarea noastră, e posibil sa recurgem la metode la care nu ne-am fi gândit vreodată. Viața e un fel de luptă pe care o ducem zilnic și, în această luptă, din dorința de a face cât mai multe lucruri, din dorința de a aduna cât mai mulți bani, uităm să trăim cu adevărat. Uităm că fericirea înseamnă, de fapt, familia în jurul tău, soarele ale cărui raze îți sărută pielea în timp ce te plimbi prin parc alături de prieteni. Nu bogăția ne face să ieșim din anonimat, ci valorile și principiile pe care le susținem, lucrurile bune pe care le facem pentru alții, nu pentru plăcerile personale și din partea cărora nu așteptăm ceva în schimb. Ceea ce lăsăm în urma noastră atunci când nu vom mai fi e ceea ce contează cu adevărat, nu lucrurile materiale. Amintirea pe care o lăsăm în sufletele oamenilor pe care i-am întâlnit de-a lungul vieții ne face să ieșim din anonimat… Aceste lucruri sunt veșnice şi cele cu adevărat importante, nu cele materiale.

Viața este scurtă, incertă. Nu știi niciodată ce ți se va întâmpla… așa că cel mai bun lucru pe care îl putem face toți este să ne bucurăm de prezent, să visăm și să sperăm, chiar dacă speranțele ne-ar putea fi spulberate. Orice vis pe care îl țesem este, de fapt, o bucată din visul cel mare.

Prin urmare, nu te mulţumi cu supravieţuirea! Trăiește viața până la ultima secundă. Ieși din anonimat, însă nu o face după cum spun alții. Fă-te cunoscut prin ceea ce ești tu cu adevărat, prin idealuri, prin  ceea ce construiești, prin ceea ce lași în urma ta pentru alții.

Ieși din anonimat! Fă-te cunoscut! Ai puterea să faci asta! Fă din orice piedică o treaptă, și urcă, și urcă, și urcă!

About The Author

mm
Fost Redactor

[Activitate Mai 2017 - Aprilie 2019]

Related Posts