”You’re the impostor”, mesajul care a distrus multe prietenii de când a început isteria acestui joc. Dacă și tu știi despre ce vorbesc înseamnă că ești unul dintre ai noștri. Totuși pentru cine nu a jucat vreodată, doresc să vă fac cunoștință cu „Among Us”. Ce este? Un fel de ”Mafia”, dar fără cărți, doctori, ochi închiși și transpus în mediul online (precum multe alte lucruri din perioada actuală haha).
Practic tu ești un astronaut colorat pe o navă spațială, ce are de rezolvat diverse misiuni pentru a câștiga meciul. Asemenea ție sunt alte 9 persoane care au sarcini mai mult sau mai puțin asemănătoare. Ei bine din acei 10 jucători, 1, 2 sau maxim 3 pot să fie impostorii care încearcă din răsputeri să pună bețe în roate celorlalți partcipanți pentru a-și atinge scopul, acela de a rămâne singuri pe navă. Membrii echipajului trebuie să descopere intrușii, urmând să-i dea afară, iar suspecții trebuie să-i omoare sau să-i păcălească să se elimine între ei.
Acum că am făcut o mică introducere pentru necunoscători, e timpul să trecem la subiect:

7 lucruri enervante pe care le-am pățit în Among Us

„Îmi pare rău, am fost nevoit” sau cum îmi place mie să zic „Prietenul meu e șarpe”:

VĂ AVERTIZEZ! REPET! AVEȚI GRIJĂ! NU AVEȚI ÎNCREDERE ÎN NIMENI!
Una din situațiile mele favorite e atunci când joci cu un prieten și vă aliați ca și ”Crewmates. Toate bune și frumoase până când îți spune ”Hai cu mine să fac și eu chestia aia că mi-e frică singur”. Evident că tu zici că totul e în regulă, dacă era impostor putea să te omoare de n ori și-l urmezi. Ei bine ȚEAPĂ! Fix persoana în care aveai încredere s-a dovedit a fi inamicul și ți-a dat la temelie (bazat pe fapte reale).

Eu am găsit corpul și tot eu sunt vinovat

Dacă ești ghinionistul care a intrat într-o cameră cu un cadavru, te-a văzut cineva acolo și n-ai dat report în 2 secunde, atunci amice, îmi pare rău, dar trebuie să-ți iei adio de la runda aia. Cu siguranța se va lua de tine în chat și le va spune tuturor că tu ești făptașul.

Ai stat prea mult la task, esti suspect!!!!

Abia ai început să joci, presat de insistențele prietenilor și ai ajuns la o misiune pe care n-ai mai văzut-o în viața ta în cele 5 runde pe care le-ai făcut până acum. E și mai „drăguț” când te afli cu străini care încep cu ”ROȘU A STAT PREA MULT LA CARD, E SUSPECT” sau ”NEGRU NU FACE NIMIC”. Pentru aceste persoane am un mesaj: GIGELE NU E VINA MEA CĂ NU POT GĂSI VITEZA POTRIVITĂ PENTRU CARDUL ĂLĂ ȘI TREBUIE SĂ ÎNCERC DE 10 ORI PÂNĂ REUȘESC (vă rog spuneți-mi că știți despre ce vorbesc).

Emergency meeting când aproape ai terminat o misiune lungă

Mai ai puțin și-ți termini toate sarcinile? Ai fugit dintr-un capăt al hărții în altul pentru a face acel ultim lucru? Ar fi păcat ca în mijlocul task-ului să apese cineva pe buton doar pentru că el le-a completat înaintea ta și acuma se plictisește (vă rog eu nu faceți asta).

Impostorul întoarce totul împotriva ta

L-ai văzut când și-a dat vent sau l-ai prins în mijlocul ”crimei”? Fugi să convoci adunarea generală sau dai report corpului și primul mesaj al impostorului este ”Nu e vina mea! El a făcut-o! Am văzut cu ochii mei!” . Din păcate, dacă nu ai martori e cuvântul tău împotriva cuvântului său și nu poți decât să speri că te vor alege pe tine.

Dacă ești într-o relație să nu te trăsnească ideea să-ți omori iubiul/iubita că o să ai scandal o săptămână!!!

SĂ NU CUMVA SĂ FACI ACEASTĂ GREȘEALĂ! Îți va scoate ochii de fiecare dată când veți mai juca împreună. Asta dacă nu se va răzbuna și te va ”căsăpi” de fiecare dată când va avea ocazia (perioada este nedeterminată )

DĂ-MI CULOAREA ÎNAPOI!

Nu în ultimul rând, avem și această problemă . Dacă prietenii tăi sunt de treabă atunci îți vor lăsa culoarea pe care o ai dintotdeauna, dacă nu atunci mult noroc în fuga de a tasta codul de intrare cât mai repede pentru a putea să ți-o însușești.

About The Author

mm
Fost Coordonator Redactori

Membru din Septembrie 2018

Related Posts