După o lungă așteptare, Netflix oferă fanilor șansa de a se bucura de incă un sezon din faimosul serial Brooklyn Nine-Nine unde detectivii unei secții de poliție din New-York luptă cu criminalitatea, problemele personale sau profesionale într-un mod inedit care a ținut in fața ecranelor aproximativ 3 milioane de oameni care au așteptat cu nerăbdare lansarea sezoanelor pe faimoasa platforma.

Comedia americană îi are în centru pe Jake Peralta, Amy Santiago, Capitanul Raymond Holt, Charles Boyle si pe ceilalți detectivi ai secției care deși au mari diferențe de caracter, îmbinate creează o experiență inedită pentru oricine se uită. Serialul îmbina comedia, filmele polițiste și acțiunea care sunt ingredientele unui serial de succes care poate fi plăcut de toată lumea, iar Netflix a profitat din plin și a distribuit publicului din toată lumea acest serial care a urcat în topuri la fiecare lansare de sezon, și nu numai.

Față de sezoanele precedente, sezonul 7 aduce la lumină problemele care îi macină pe protagoniști cum ar fi “Când o să fiu căpitan din nou?” sau “Mai sunt iubit de cei din secție la fel ca înainte?”, dar vechiul stil comic de a trece peste ele și de a le rezolva a rămas același, ba chiar dimpotrivă, aș putea spune că este mai interesant pentru că ne arată o altă latură a detectivilor new-yorkezi care după atâția ani petrecuți împreună, s-au căsătorit, au avut copii, dar cel mai important este că au rămas o familie care zi de zi, combate crimele din Brooklyn și le aduce un zâmbet larg pe față fanilor care îi urmăresc, episod de episod și sezon de sezon.

Probabil că cei care nu au vizionat până acum serialul, dar vor să afle dacă ar merita datorită unor actori pe care i-au urmărit în alte filme vor conta nume precum Andy Samberg, care probabil v-a făcut unora copilăria fericită dublându-l pe Johnny in Hotel Transylvania, Melissa Fumero care a jucat în faimosul serial Gossip Girls, Terry Crews, faimosul prezentator al America`s Got Talent, Stephanie Beatriz, Andre Braugher și mulți alții.

Sezoanele au aproximativ 18 episoade a câte 20 de minute care aduc diverse cazuri și probleme fie ele personale sau nu pentru detectivii secție care de fiecare dată reușesc să le facă față cu brio. În momentul de față, serialul a obținut nota 8.4 pe Imdb care nu este rea pentru un astfel de serial și multe nominalizări și premii la diverse ceremonii de decernare precum Globul de Aur sau Emmy.

În final, câteva întrebări ale căror răspunsuri vă invit să le aflați urmărind serialul:

Vor reuși cei din secție să-l agreeze pe noul căpitan? Va fi noua venire a căpitanului un progres sau un regres pentru a elimina criminalitatea din Brooklyn?