Nu te-ai gândit niciodată cum ar fi să fii fericit tot timpul? Dacă ar fi așa, n-ar mai exista noțiunea dintre bine și rău, bucurie și tristețe. Astfel, există în viață momente în care ești la pământ, iar în secunda următoare în vârful muntelui. Totul ține de atitudinea ta, dacă vezi partea plină a paharului. Fii optimist!

Cu toate astea, fericirea vine din tine. Tu însuți ești fericirea și n-ai nevoie de nimeni să ți-o ofere. Ăsta este primul pas în drumul tău; simte-te bine cu tine, înainte să te simți bine în jurul altor persoane. Nu aștepta de la nimeni să te facă fericit, nu tânji după iubirea altora. Când te iubești, apare și persoana potrivită. Desenează, cântă, proiectează-ți o lume doar a ta, dar în liniște. Nu e necesar să știe toată lumea ce te preocupă.

Pasul următor este mai complex, cuvântul cheie este ,,distracția”. Atât timp cât te pregătești intens pentru a ajunge unde-ți dorești, distracția e inevitabilă. Chit că vrei să ai propria ta afacere, să fii un medic de succes sau să-ți faci propria platformă IT, mereu fericirea vine din ce-ți place. Ieși în oraș de unul singur, fă ce vrei tu, fără să-ți pese de nimic. Petrece-ți timpul cu prieteni de încredere, dar nu uita de familie, ea va fi mereu acolo.

SFAT: lasă gura lumii, n-o să tacă niciodată!

Dacă ai îndeplinit pașii de mai sus, ești pregătit de fericirea alături de ceilalţi. Găsește-ți o persoană care să-ți redea zâmbetul pe față, să aibă grijă de tine și să te respecte. Respectă la rândul tău și faceți-vă amintiri frumoase, ele rămân, când anii trec.

          Bucură-te de orice moment. Chiar dacă viața nu e atât de roz tot timpul, va fi. Ce e al tău e pus deoparte și te așteaptă. Iubește-te!

About The Author

mm
Redactor

Membru din Septembrie 2018

Related Posts