Ce ai făcut până acum pentru liceu?

Năstasă: Începând de la demersurile către primărie în privinţa amenajării spaţiului de agrement, la urgentarea creării unui bufet în liceu, lucru ce va fi gata până pe 5 martie. De asemenea, vom avea un nou teren de tenis de picior. Fileul a sosit deja, mai trebuie doar ca cei din administraţie să traseze terenul şi să monteze fileul. Mai putem trece în revistă şi seminarul pentru dezvoltarea încrederii şi stimei de sine. Am mai desfăşurat şi un proiect de public speaking, cu care sper să avem continuitate.
Iordache: Până acum am organizat o mică dezbatere despre drepturile elevului.

Cine este Năstasă/Iordache?

Năstasă: Băiatul visător cu obiective foarte mari, care munceşte zi şi noapte pentru a-şi atinge obiectivele şi a se asigura de bunăstarea celorlalţi.

Iordache: Iordache este un elev cu iniţiativă care vrea să reprezinte colegiul în Consiliul Municipal al elevilor.

De ce candidezi?

Năstasă: Pentru că sunt de părere că sunt printre singurii care şi-ar putea dedica foarte mult timp, pentru că pot face ceva cu adevărat bun în liceul nostru şi pentru a arăta că există o schimbare. În principiu, pentru a transforma liceul într-un loc mult mai primitor, unde elevii să vină de drag, nu din obligaţie.

Iordache: Candidez datorită faptului că sunt un bun lider, sunt o persoană serioasă, sunt rezistent la stres şi ştiu să coordonez cu uşurinţă o echipă.

Care este primul lucru pe care îl vei face în cazul în care ajungi preşedinte?

Năstasă: Aş lăsa biroul deschis pentru toată lumea!

Iordache: Vreau să realizez un club de dezbateri la nivel de liceu, să formez o echipă ce poate intra în competiţii cu alte licee.

De ce consideri că ar trebui lumea să te voteze pe tine şi nu pe contracandidatul tău?

Năstasă: Fiindcă sunt extrem de experimentat, onest, sincer şi pentru că nu este prima dată când mă aflu într-o poziţie de acest tip.

Iordache: Consider că sunt o persoană care se ţine de tot ceea ce promite.

One Response