Dragii noștri,

            Daca ar fi să ne ghidăm după semnificația augurilor în antichitatea romană, avem toate semnele să spunem că eforturile voastre se vor concretiza într-o revista de succes: elevi foarte inteligenți, talentați, motivați și deciși să aibă propria reprezentare a faptelor lor într-o formă editabilă.

            Apariția revistei voastre este un moment de bucurie și mândrie pentru noi, comunitatea mateistă. Profesori, părinți și elevi, dar și cei din afara echipei noastre au toate motivele să creadă că, prin BHM, spiritul mateist pătrunde dincolo de spațiul fizic al Colegiului Național “Matei Basarab”. Voi sunteți continuatorii tradiției acestui liceu, în a cărui istorie găsim țesut cu fir de aur nume mari în toate domeniile vieții românești.

            Și pentru că vremurile s-au schimbat, prin ideea voastră, voi faceți saltul de la tradiție la modernitate, de fapt … la actualitate: forma de prezentare a revistei, online, plină de creativitate, de imagini sugestive, cu un design atrăgător în care nu mai tăiem copaci pentru a trimite gânduri, ci tociți tastatura sau atingeți touchscreen-uri pentru a patrunde în mințile nerăbdătorilor cititori.

            Ideea unei reviste a liceenilor (și numai a lor) nu este una nouă. Mulți colegi de-ai voștri au incercat, puțini au reușit. Dificultățile sunt legate în primul rând de resurse: umane și materiale. Entuziasmul și aplombul inițial nu rezolvă această problemă. Trebuie perseverență, trebuie implicare, trebuie motivare, într-un cuvânt trebuie suflet mateist! Întotdeauna am crezut că lucrurile în care pui mult suflet aduc realizări mari. Avem încrederea și de data aceasta… De aceea, noi credem că voi sunteți printre cei care veți culege roadele activităților voastre, veți fi cunoscuți dincolo de ușa liceului nostru, iar emblema se numește BHM!

            Mult succes!

Conducerea,

                                                                                  Dir. Lidia Șorop&Nicolae Diță

About The Author

mm

[Membru din Octombrie 2015] Imaginile si atitudinea sa vorbesc suficient pentru a-l descrie. Dansul si fotografia sunt stilurile sale de viata.

Related Posts