Vă propunem să apreciem cum anumite aplicații ne îmbunătățesc viața și ne ridică nivelul de trai prin utilitatea lor. Sperăm că măcar una dintre cele menționate mai jos ți-a fost de folos!

SoloLearn

Pentru cei care vor lecții de programare, să învețe un nou limbaj de programare, să își posteze propriile programe, să analizeze programele postate de alți utilizatori sau să completeze provocări, aplicația SoloLearn îți pune la dispoziție toate aceste lucruri. Nu este neapărat utilă pentru materia de liceu, dar poți scrie și rula programe chiar în aplicație. Vei găsi câte un tutorial pentru unele limbaje de programare, dar aici se găsește mai multă teorie și lucruri de bază, iar sarcinile pe care trebuie să le completezi pentru a trece mai departe sunt foarte ușoare, deci te va ajuta mai puțin pe partea de logică. 

Dar mai sunt o mulțime de lecții utile. De remarcat este și faptul că sunt adăugate frecvent lecții noi. De asemenea, aplicația conține și un forum, iar pentru a deveni și mai priceput la programare, în secțiunea „Quiz Factory” poți propune sau răspunde la scurte exerciții la care trebuie să alegi varianta corectă, să spui ce se afișează în urma executării programului sau să completezi spațiile libere.

Dream Journal Ultimate

Se știe că visele sunt uitate complet sau parțial la scurt timp după ce te-ai trezit, cu atât mai mult după ce trec câteva ore. Adesea nu ne mai amintim anumite detalii din visele din trecut sau nu ni le mai amintim deloc, deși erau foarte clare în primele ore de la trezire. Unele vise sunt atât de fascinante, amuzante, plăcute sau interesante că ai vrea probabil să le scrii undeva. Notează-ți visele importante, al căror conținut îl poți căuta ulterior în bara de search. Acestea rămân pe contul tău din aplicație. Poți, de asemenea, să le protejezi printr-un cod PIN de 4 cifre și să citești visele făcute publice de alte persoane.

MyFitnesspal

Calculează caloriile arse prin activitatea zilnică și pe cele consumate, împreună cu cantitatea de carbohidrați, proteine și grăsimi, având la dispoziție o uriașă bază de date cu mâncăruri și exerciții cardiovasculare. Poți adăuga propriile mâncăruri într-o bază de date personală. Setează-ți un obiectiv și urmărește-ți progresul.

Moovit și InfoSTB

Asemănătoare aplicațiilor de navigare, aceste aplicații te ajută să ajungi dintr-un loc în altul cu ajutorul mijloacelor de transport de suprafață, găsind traseul potrivit pentru a ajunge în cel mai scurt timp. Îți arată traseul complet al fiecărei linii de tramvai, autobuz, troleibuz etc. și alerte privind transportul în comun, cum ar fi suspendarea definitivă sau temporară a unei linii. Moovit include toate rutele majore de tranzit (STB, Metrorex, RATP, CTP, RAT etc.) din orașele mari și poți selecta ora de plecare sau de sosire dorită.

Quora

Este aplicația site-ului Quora, bazată pe întrebări și răspunsuri, unde utilizatorii pot sugera editări ale întrebărilor și răspunsurilor care au fost postate de alți utilizatori. Răspunsurile sunt de natură factuală sau sub formă de opinii. Foarte mulți utilizatori aleg să răspundă prin întâmplări din experiența proprie sau a altor persoane din viața lor. Întrebările și răspunsurile pot fi postate în mod anonim.

Cred că farmecul acestui site este varietatea subiectelor și a domeniilor din care pot fi puse întrebările, având posibilitatea de a le selecta pe cele care te interesează. Deși nu este întotdeauna garantat, multe dintre răspunsuri sunt oferite de către experți în domeniu.

About The Author

[Redactor din Decembrie 2016] Pasionat de fitness, aloca aproape în fiecare zi puțin timp pentru a citi ceva legat de fitness, pentru informație şi motivare. Aşa făcea față stresului.

Related Posts