Sunt sigură că multe dintre voi stați minute în șir în fața dulapului, gândindu-vă continuu cu ce să vă îmbrăcați, iar în momentul în care credeți că ați găsit ceva pe plac și vreți să ieșiți pe ușă, realizați că nu este ceea ce trebuie. Ei bine, articolul de azi este dedicat acestor momente critice din viața unui licean.

După cum bine știm, anumite licee au o uniformă stabilită, dar există și școli a căror singură cerere este ca ținuta să fie una decentă. Din nefericire, mulți elevi nu înțeleg această noțiune și se abat foarte des de la ea, începând să pună pe primul loc aspectul fizic și mai apoi școala, ceea ce atrage o grămadă de comentarii atât din partea colegilor, cât și din partea profesorilor. Acum să nu se înțeleagă greșit, nu sugerez să ne îmbrăcam la sacou, dar ținuta noastră trebuie să fie una corectă și adecvată vârstei.

Mergând pe principiul Simple is always better!, una dintre cele mai bune opțiuni pentru a arăta exact așa cum trebuie sau cool, cum ar spune unii, o reprezintă, în momentul de față o ținută formată dintr-un pulover (sau o bluză), cu blugi albaștri sau negri fără prea multe tăieturi și o pereche de ghete. Dacă totuși vi se pare prea simplu să nu uităm că există accesorii care pot readuce orice ținută banală la viață. Jennie Kwon (o bijutieră cunoscută) a mărturisit că „o bijuterie are puterea de a fi acel lucru micuț care te face să te simți unică”.  

În plus, fiind mai frig, puteți aborda și zona aceasta puțin mai șic, ce constă într-un palton sau o eșarfă care vă vor da un aer mai încrezător și serios. Un alt sfat de-al meu ar fi să nu încercați să vă îngropați în mărci pentru că nu veți impresiona pe nimeni. Un designer celebru spunea odată că „Moda nu este despre etichete. Nu este despre branduri. Este despre altceva care vine din interiorul tău” (Ralph Lauren). Țineți cont de acest lucru și de faptul că vestimentația ar trebui să vă definească.