Cred că fiecare dintre noi am cunoscut pe cineva și i-am găsit comportametul, gesturile și limbajul asemănătoare cu cele  ale unei  persoane apropiate, așa că, voluntar sau involuntar, l-am întrebat ce zodie e. Dacă nu am pățit asta, atunci cu singurață am auzit un dialog între două (sau mai multe) fete (și nu numai) în care problemele din cuplu sau prietenie erau reduse la ,,știam eu de la început că nu avem zodiile compatibile” sau ,,normal ca nu ne înțelegem, eu sunt berbec și el/ea e taur”. Da, sunt sigură că ați fost puși în cel puțin  unul dintre cele două cazuri prezentate mai jos, dacă nu chiar în amândouă. Nu sunt un maestru al zodiilor, nici un astrolog, însă am fost mereu astrasă de zodiac, iar în acest articol vei găsi câteva sfaturi personale legate de zodii.

  1. Dacă două persoane sunt aceeași zodie, asta nu înseamnă ca vei avea aceeași experiență plăcută/neplăcuta cu ambele.

Mulți oameni consideră că dacă nu ne-am înțeles cu cineva din zodia gemeni (un simplu exemplu) atunci cu siguranță nu ne înțelegem  cu nimeni născut în acest semn zodiacal. Acest lucru este complet greșit. Personalitatea diferă de la om la om, iar, dacă am vrea sa ne axăm tot pe partea astrologică, un alt component ce duce la diferențele dintre personalitățile zodiilor este ascendentul.

2. Nu trebuie să credem tot ce scrie în horoscop.

Nu toate informațiile pe care le citim în horoscopul zilnic sunt credibile. Dacă în horoscop scrie că azi o sa ai o ceartă cu partenerul de viață, dar tu ești singur de 3 ani, bineînțeles ca o sa râzi și o să consideri totul o mare prostie. Dar în momentul în care găsești un citat pe Instagram despre zodia ta și te regăsești în el, parcă îți vine să crezi cât de cât. Unele lucruri sunt exagerate, dar unele sunt concrete și reale.

Subliniind faptul că nu sunt o expertă, vă las pe voi să luați decizia: Trebuie sau nu să ne încredem în zodiac?

About The Author

mm

Membru din Septembrie 2018

Related Posts