Ediția 1

Un scurt preview pentru noile jocuri ale lunii octombrie.

Tony Hawk’s Pro Skater 5  – October 2 (EU)skater2

            Este un joc în care te dai pe skateboard.
Ca şi în alte jocuri din franciza Tony Hawk, gravitaţia este o iluzie. Astfel se pot realiza, cu placa, mişcări imposibile în lumea reală. Acesta este al X-lea joc din serie şi este lansat pentru ps4, ps3, xbox 1 şi xbox 360.

Dragon Age: Inquisition Game of the Year Edition  – October 6 (NA & EU)

            Este al III-lea joc din franciza Dragon Age, remasterizat pentru consolele noi şi, ca de obicei, este un action rpg în care player-ul joacă ca the Inquisitor. Este considerat ”The Chosen One”. Un joc destul de greu, în care, până când te obişnuieşti cu reacţiile inamicilor, termini Witcher 1.

Transformers: Devastation – October 6 (NA), October 9 (EU).

            E un joc destul de original (pe care l-am jucat deja ) în care player-ul este unul din cei 5 autoboţi (OptimusPrime, Bumblebee, Sideswipe, Wheeljack sau Grimlock) şi distrugi toţi Decepticonii. Spre deosebire de restul jocurilor Transformers, în care partea de pew-pew este cea mai importantă, în acesta se folosesc săbii, ciocane, topoare şi mai rar arme cu plasmă. Deci, deşi este greu, cred că jocul este un action-beat-em-up-hack and slash-third person shooter cu tente de rpg.

Uncharted: The Nathan Drake Collection (PS4 ) – October 7 (EU), October 9 (NA)

            Nathan Drake este un aventurier ce îşi are inspiraţia din filmele Indiana Jones. Deşi părţile de shooter sunt destul de liniare, totuşi partea grafică şi peisajele sunt exotice, frumoase şi detaliate. Colecţia conţine cele 3 jocuri de pe ps3 care sunt portate pentru ps4.

Star Wars Battlefront Beta  – October 8 – 12 (NA & EU).

            Iubesc seria aceasta! Până acum este doar un beta unde singura hartă jucabilă este Hoth. Jocul pare foarte detaliat, dar puţin neechilibrat între imperiu şi rebeli. Din păcate, până la lansarea jocului mai este…

Grand Ages: Medieval – October 9 (EU)

            Ca player, explorezi peste 20 de milioane de km pătraţi în acest joc de strategie în care găseşti oraşe şi aperi regate.

MMinecraft+Story+Mode+Ep+1+key+artinecraft: Story Mode Episode 1 – October 13 (NA & EU)

            Aţi citit bine Story mode, da, Telltales games s-a hotărât să lanseze 5 episoade de poveste alternativă în universul Minecraft, unde joci ca un personaj numit „Jesse”. Cu acesta vei petrece aventuri în overworld, prin Nether până la Sfârşit şi mai departe.

Overlord: Fellowship of Evil  – October 20 (NA & EU)

            Este un joc de acţiune-rpg plin cu umorul negru al seriei. Playerii se vor îmbarca într-o aventură malefică în care, singuri sau cu încă 3 prieteni, vor conduce armate de minioni idioţi cu scopul de-a cuceri lumea-cea-fără-de-rău.

Assassin’s Creed Syndicate – October 23 (NA & EU)acs-gi-bg1-new

            Ţin să metionez că acest joc este deja al nouă al seriei. Încă îmi ţin degetele încrucişate să nu fie o dezamăgire totală ca Unity (titlul jocului trebuia, de fapt, să fie „îl reparăm mai târziu”, deoarece, cel puțin la mine, nu putea fi jucat din cauza bug-urilor.).

            Lăsăm trecutul în spate şi ne întoarcem la alt trecut, mai exact în Londra Victoriană, locul de desfașurare din AC Syndicate. Noul assasin se numeşte Jacob Frye, care ajutat de sora lui Evie, pornesc o revoluție pentru a combate corupţia din Anglia. Din câte am văzut, gameplay-ul rămâne acelaşi. Ce m-a dezamăgit cel mai tare a fost neincluderea unui mod co-op ce ar fi putut schimba complet opinia mea despre joc. În final, consider că este doar o altă copie, cu mici schimbări şi mă rog ca măcar dlc cu Jack the Ripper să fie ceva ieşit din comun.

Darksiders 2: Deathinitive Edition – October 27 (NA & EU).

ds2-de            Jocul acesta mi-a mâncat zeci de ore căutând un loot bun, iar acum a fost relansat pentru noile console. Jocul este incredibil! Îl duci pe Death (unul dintre cei patru călăreţi al apocalipsei) în alte lumi pentru a găsi cea mai bună coasă, dar şi pentru a-şi salva
fratele. Cel mai important lucru pentru această lansare este dovada că seria Darksiders nu a murit odată cu THQ şi încă sper pentru Darksiders 3.

About The Author

mm
Fost Corespondent "geek"

[Corespondent din Noiembrie 2015]

Related Posts