Tik Tok-ul românesc ne face mereu cunoștință cu persoane noi, haioase, nebune sau chiar talentate. De la copii de 15 ani la oameni în toată firea, creatorii de conținut, tind să ne înveselească  și cele mai rele și întunecate zile. De aproape un an de zile, Bia (aka @biaa.trs) ne ia peste tot prin București, ne prezintă întâmplările ei, cum ar fi găsirea unui șobolan sub capota mașinii până la a face un tik tok cu nimeni alta decât Iuliana Beregoi. Astăzi am ieșit la o cafea cu Bia (doar că a fost apă și Redbull) și am vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când a avut primul videoclip viral. (Pentru detalii picante citește în continuare!)

  • Cum ai reacționat când ai avut primul tiktok cu sute de mii de vizualizări?

Ca un copil de Crăciun.  Mi-am sunat familia  și i-am anunțat că practic devin o mică vedetă. De atunci am simțit că va urma o poveste foarte mișto, cu plecări prin toată lumea, cu meet and greet-uri și cu multe colaborări.

  • Cum ai ajuns să fii atât de confident?

Cred că asta se datorează zodiei mele, sunt zodia LEU. Acest fapt cred că mă ajută să mă iubesc așa cum sunt. A contribuit și tik tok-ul, dându-mi o încredere de sine mai mare.

  • Ce părere ai despre persoanele care dau hate și tu cum treci peste el?

Nu am luat niciodată în seamă hate-ul. De obicei eu chiar fac glume pe seama lui sau pur și simplu îl ignor, deci nu las să mă afecteze.

  • Cu ce te ocupi în viața de zi cu zi?

Lucrez ca manager la o firmă ce are proprietăți la mare și un restaurant în București. În rest ies cu prietenii, îmi trăiesc viața și profit de ea.

  • Cum este Bianca din spatele camerei?

Exact la fel ca cea din fața camerei. Sunt glumeață, îmi trăiesc viața la maxim, zâmbesc foarte des, dar când este vorba de o situație serioasă o iau ca atare. De exemplu, la servici am o față mai serioasă și îmi fac treaba.

  • Ți se pare că zona de social media se duce într-o direcție bună?

Absolut deloc. Eu cred că social media ar trebui să fie o portiță de scăpare, atunci când viața te copleșește, intri foarte ușor pe Tik Tok, Instagram. În zilele de azi, toată lumea are internet și se poate uita la un videoclip, la o poză.

  • Știm din clipurile tale că ai povestit experiențe în care oamenii te priveau lung din cauza aspectului fizic. Ce sfat le dai tinerilor pentru a ajunge să se exprime fără să îi mai intereseze părerea celorlalți?

Încercați să vă impuneți o atitudine plină de încredere , mai ignorantă. Odată ce intri într-o clădire “cu nasul pe sus” , lumea o să se uite ciudat la tine, dar nu o să aibă curajul să ți se adreseze direct, pentru că nimeni nu o să te considere slab sau timid. Atitudinea este tot ce contează în viață.

  • Cu cine ai vrea să colaborezi pe viitor?

Legat de colaborări nu mi-am făcut planuri. Momentan am colaborat cu Bianca Adam, pe care o ador de când aveam 14 ani, dar încă nu mi-am propus să colaborez cu altcineva. Sunt convinsă însă că voi avea multă treabă.

  •  Cum a fost să te întâlnești și să faci Tik Tok-uri cu Iuliana Beregoi?

Genial. Am apreciat foarte tare că m-a băgat în seamă, nu m-aș fi așteptat.

  • De ce crezi că te urmăresc atâția oameni pe Instagram și Tik Tok?

Transmit un vibe. Consider că prin mine, oamenii pot realiza că viața nu e atât de nașpa cum pare deseori. Pur și simplu îi fac să zâmbească.

  • Care consideri că sunt ingredientele unui cont de Tik Tok/Instagram de succes?

În primul rând, trebuie să ai o viziune a comunității pe care vrei să o construiești, pentru că odată ce ai pornit cu ea trebuie să continui să o dezvolți, dar să rămâi cât mai trasparent și cu picioarele pe pământ.

  • Ți-a influențat social media în vreun fel viața?

Extraordinar de mult. Adevărul este că eram la fel și înainte, dar acum când văd că oamenii mă apreciază fix așa cum sunt, simt că am aripi.

  • Crezi că se poate trăi din Tik Tok sau Instagram?

Da, dar drumul e foarte lung. Cred că pe lângă tot, ar trebui să ai un job stabil. Eu nu m-aș risca să fiu doar influencer.

  • Câți urmăritori îți propui să ai în viitor?

Aș vrea după doi ani de Tik Tok, adică prin 2023, să am un milion de urmăritori. Încerc să îmi ating obiectivul, dar să vedem ce iese, dacă iese. Până atunci, îmi propun să încep un canal de youtube.

  • Ce le recomanzi elevilor de liceu?

Trăiți perioada asta la maxim! Pentru mine a fost cea mai frumoasă. Nimeni și nimic nu o să o poată înlocui. Te schimbă extrem de tare, te construiește, iar prieteniile din liceu sunt pe viață. Încercați să nu vă stresați prea tare cu notele, pentru că veți trece și peste ele. Îmbinați utilul cu plăcutul.

Pe final, am întrebat-o pe Bia cum s-ar descrie în 3 cuvinte. Răspunsul ei a fost la fel de funny cât tot interviul: „Stai că iese leul din mine! Cam puține. De toate, frumoasă, amuzantă, zâmbăreață, toate calitățiile la mine le găsiți. Dacă ar fi să mă descriu aș zice că sunt independentă financiar, destul de bună la dans, am și permis de mașină.( Petunia e aici, mă așteaptă) și îmi iubesc viața așa cum e. Defecte nu există,poate doar orgoliul.”

La fel ca pe Tik Tok, Bia a fost extrem de amuzantă și degajată, putem spune că avem câte ceva de învățat de la ea, de la încrederea în sine până la iubirea de viață, chiar și atunci când ai Bacul sau Evaluarea Națională.