Iar e acea perioadă a anului în care tot ce vrem este să o facem pe persoana de lângă noi fericită, dar cred că mulți vă întrebați, ca și mine, “Cum să fac asta?” Deși uneori ne cunoaștem partenerii mai bine decât pe noi înșine, romanticul din noi se ascunde sub o carapace și oricât am încerca nu putem să-l scoatem ușor la suprafață. I s-a întâmplat lui, mi s-a întâmplat și mie! Iar fetele ar spune acum: “Cu siguranță lui i s-a întâmplat mai des!” Nu neg, baieții tind să fie poate mai neatenți și să ceară sfaturi de la personae nepotrivite, dar pentru asta suntem astăzi aici, dragilor! Nu vă mai atacați, încerc să vă fac un bine, o să vedeți.

Cu ocazia mult așteptatei (de unii) zilei de 14 februarie, Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiților sau cum v-o mai plăcea să o numiți, am zis să lăsăm  deoparte romantismele exgerate și siroposeniile și să ne distrăm puțin, legandu-ne de micile noastre experiențe plăcute sau neplăcute cu reprezentanții sexului masculin.  Am întrebat 100 de români….glumesc, nu am întrebat 100 de români, dar am rugat câteva fete din redacția BHM să ne povestească despre cea mai frumoasă experiență a unui date….și cea mai fail.

Special pentru publicul masculin și nu numai! E 14 FEBRUARIE BĂIEȚI?!CE FACEM? Și aici intervin eu, umila voce feminină din spatele ecranului. Ce facem? Sau și mai bine, ce să NU facem? După câteva discuții am aflat opinia generală a publicului feminin.

Complimentele despre ochi- overrated

Nu că nu le-am aprecia, dar gafele atribuite acestui gen de compliente sunt monumentale dragilor, monumentale! Ajungeți acasa, vreți să-i spuneți ceva drăguț fetei cu care v-ați întâlnit azi: ,,Ai cei mai frumoși ochi albaștri!”, dar  v-a scăpat faptul ca are ochii căprui… Sfat, când faceți un compliment nu încercați să impresionați, spuneți ce vă place cu adevarat!

Date-ul cu bărcuța

Aici părerile sunt împarțite, dar un lucru este sigur: fetele nu vor scăpa fară să fie băgate sub vreo fântână sau și mai rău, de o baie în lac! Da da! Nu râdeți, știm noi ce vă duce mintea! Dacă se întâmplă așa ceva, dragilor, geaca/hanoracul vostru devine al ei. Numai așa puteți salva un potential dezastru amoros.

Parc Unirii

O plimbare, draguț, romantic ați spune, nu? Asta dacă nu ne întălnim cu fosta lui. Sau și mai rău, după primul sărut afli că tatăl ei era tot în Parcul Unirii pentru ceea ce s-ar fi vrut a fi o pauză relaxantă de la serviciu. Și da, normal că v-a văzut… Cel mai aglomerat loc din București ar putea să nu fie tocmai cea mai buna idee pentru un date. Vorba aceea, lumea e mica! Uneori în detrimentul nostru, prea mică.

Plimbarea

Că tot vorbeam de plimbari și parcuri. O idee buna de alfel, luați puțin aer, poate jucați ceva, ascultati muzică sau chiar faceți câteva poze! Sau doar vă plimbați pe străduțe până când întâmplător, pur întâmplător, într-adevăr, ajungeți la voi acasă! “Vai, dar ce întâmplare! Cum am ajuns aici?” Și voi chiar vreți să ne spuneți că brusc ați uitat zona în care stați si că nu ne-am învârtit în jurul blocului două ore doar ca să vă faceți curaj. Acum Parcul Unirii sună brusc ca o idee mult mai bună… băieți, vă rog, nu faceți așa ceva decât dacă vreți să puneți o fată pe fugă. Și nici măcar atunci, și pentru asta există alte metode mult mai pașnice!

Una și cu una fac două , dar locul de date perfect nu există, asta să fie clar. Omul sfințește locul! Fie că alegeți o plimbare în parc, o ieșire la film sau un date pe apă, contează să vă simțiți bine. Amândoi. Nu vă gândiți doar la ea, sunteți un cuplu, sau asta vă doriți să fiți! Găsiți ceva care să vă facă pe amândoi fericiți! Iar pe ea? Surprindeți-o! Căutați un restaurant la care nu a mai fost, faceți un playlist special pentru ieșire voastră în parc, plimbați-vă noaptea și admirați orașul! Lucrurile mici sunt cele mai importante, țineți minte asta!