Miercuri, 15 noiembrie a fost prima din cele 2 zile de sărbătoare în stilul C.N.M.B. Colegii noștri, fie ei boboci sau veterani ai spectacolului aflați în prag de Bacalaureat, împreună cu profesorii coordonatori au avut grijă ca și în acest an tradiția să fie dusă mai departe și ne-au oferit un spectacol de neuitat: de la numere de dans autentic românesc și piese de teatru până la numere de salsa, tango și dans contemporan. Sala noastră de festivități a fost gazda unui număr foarte mare de mateiști care au cântat împreună cu artiștii noștri, au dansat și au creat o atmosferă tipică minunatului nostru Colegiu. Finalul spectacolului a fost unul apoteotic, imnul mateiștilor creându-și un loc bine stabilit în inimile tuturor.

Ziua destinată elevilor a fost urmată de cea care e menită să readucă amintirile tinereții fostelor generații. Astfel, joi, 16 noiembrie, de ziua patronului spiritual al liceului, spectacolul a continuat, acesta fiind un prilej de reîntâlnire al generațiilor trecute și prezente.

FOTOGRAFII DE LA SPECTACOL
The requested album cannot be loaded at this time. Error: OAuthException Code: 10, (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.